Ακούμε, βλέπουμε και φρίττουμε

Κύριε διευθυντά

Μη βουλευτής εκλέγεται πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προκαλεί διάσπαση του κόμματος. Απουσιάζει από το κόμμα στην Αμερική για να παντρευτεί τον σύντροφό του.

Απουσιάζει από το κόμμα για να καταταγεί στον Στρατό.

Μιλάει στο συνέδριο του κόμματος σαν κονφερανσιέ γυρνώντας κατά διαστήματα την πλάτη στους συνέδρους. Μιλάει on camera στους «ιθαγενείς» πίνοντας νερό από μπουκάλι ή χαϊδεύοντας τον σκύλο του.

Χρησιμοποιεί λέξεις όπως «ξεσκίσω» και μία άλλη που δεν επιτρέπει το επίπεδο της εφημερίδος έστω και απλώς να την παραθέσω.

Συνεχώς εξαπολύει ατάκες που έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες τοποθετήσεις του. Κυκλοφορεί σε προεκλογική περιοδεία με τον σύντροφό του και τον σκύλο του. Προβάλλει στις κάμερες το «αριστερό» σπίτι του των 1,8 εκατ. στο Κολωνάκι, τη στιγμή που κάποιοι των οποίων ζητάει την ψήφο πένονται.

Κάνει «αριστερή» στροφή στην Εκκλησία και το ΝΑΤΟ για ψηφοθηρικούς λόγους. Εσχάτως εξαπολύει ανώδυνες, αφού δεν πρόκειται να κυβερνήσει, ανεφάρμοστες εξαγγελίες για μισθούς και φόρους. Ο λαϊκισμός στον υπέρτατο βαθμό.

Εγκαταστάθηκε στη χώρα μας η εγκληματικότητα των νέων, η οικογενειακή βία, η υπογεννητικότητα, τα διαζύγια. Μόνο το στυλ αυτό μας έλειπε, που δεν διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια στους νέους μας. Δεν μας πάει, δεν το θέλουμε.

Φρίττουμε εμείς οι πιο παλαιοί στη σύγκριση του ύφους αυτού με εκείνο των Γεωργίου Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Γεωργίου Μαύρου και τόσων άλλων! Πού πάει η πατρίδα μας;

*πρώην διοικητής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT