Πεζοδρόμια – πάρκινγκ και (μη) καθαριότητα

Πεζοδρόμια – πάρκινγκ και (μη) καθαριότητα

Κύριε διευθυντά

Σας γράφω για να σας παραθέσω κάποιους προβληματισμούς μου που θεωρώ πως θα άξιζε να διερευνήσετε και να θίξετε, ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει. Ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο Κουκάκι. Τους τελευταίους τέσσερις με πέντε μήνες αυτό που παρατηρώ, τόσο εγώ όσο και όσοι μένουμε στην περιοχή, είναι πως δυστυχώς η καθαριότητα είναι πλέον από ελλιπής έως ανύπαρκτη. Τα σκουπίδια όλο και συσσωρεύονται (θυμίζοντας εποχές που οι υπάλληλοι έκαναν απεργίες), οι τοίχοι έχουν γεμίσει στην κυριολεξία όλοι γκράφιτι και παρατηρώ πως οι δρόμοι δεν πλένονται καθόλου. Πώς θα αναδειχθεί η γειτονιά μας και εμείς οι επιχειρηματίες θα προσελκύσουμε πελάτες, με αυτή την εικόνα;

Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω πως τα πεζοδρόμια παρότι μεγάλα είναι γεμάτα από μηχανάκια και ποτέ δεν έχω δει ούτε μια κλήση. Εχοντας περάσει σχεδόν έξι μήνες από την ημέρα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή και ο κ. Χάρης ∆ούκας, τον οποίο και στήριξα στις πρόσφατες εκλογές, και βλέποντας τη μέχρι τώρα εξέλιξη στην περιοχή μου, θεωρώ πως πλέον δεν με αντιπροσωπεύει μια τέτοια επιλογή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ο κ. δήμαρχος να μη δώσει προτεραιότητα σε κάτι τόσο σημαντικό όσο η καθαριότητα και η προσβασιμότητα. Ευελπιστώ στην κριτική σας διάθεση για αυτά τα ζητήματα.

*Επιχειρηματίας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT