Ο «Στέντωρ» και η εγρεκύδοιμος δυσπιστία μου

Ο «Στέντωρ» και η εγρεκύδοιμος δυσπιστία μου

Κύριε διευθυντά

Στο φύλλο της 21ης Μαΐου ε.έ. ο αγνώστων λοιπών στοιχείων «Στέντωρ» έγραψε ότι υπήρξα «στέλεχος» των «Αν. Ελλ.», κατά την περίοδο της Αριστεράς μας συγκυβερνήσεως.

Αδηλον: απροσεξία σας άδολη ή ίσως ημαρτημένον, που εγείρει την καβγατζίδικη – εγρεκύδοιμον δυσπιστία μου;

Διότι, διότι: ο «Στέντωρ» της σελίδας 2, ωμοιώθη(κε) μεν «Στέντορι … ος αυδήσασκε όσον άλλοι, πεντήκοντα» (Ε785-786), αυδήσας όμως αυδήν υπερπεντήκοντα, ασύμβατη προς την έγκυρη δημοσιογραφική πολιτειογνωσία σας.

Οθεν: υπήρξα κατά την υπό έλεγχον περίοδο «στέλεχος-γραμματεύς» του ανεγνωρισμένου από τον Αρειο Πάγο κόμματος «Πυρίκαυστος Ελλάδα», εξελίξεως της «Σπίθας», στην οποία είμαι συνιδρυτικό «στέλεχος» με τον αοίδιμο Μίκη. Η «Πυρίκαυστος Ελλάδα» υπέγραψε εκλογική – προγραμματική συμφωνία το 2014 με τους «Ανεξαρτήτους Ελληνες» και έτσι, εκλεγείς σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, συνυπήρξα στην κοινοβουλευτική ομάδα αυτών, ως βουλευτής, υφυπουργός Παιδείας και αντιπρόεδρος της Βουλής. Αλλά, ως «στέλεχος» της Αριστεράς. Αυτό δε, από τα μαθητικά μου χρόνια (ναι! 1955 στα Κυπριακά), έως ΕΔΑ, ΚΚΕ εσωτερικού, ΚΚΕ, Σπίθα, άχρι καιρού.

Εξ ου η αγωνιστική μου συνδρομή προς τη «Νέα Αριστερά».

Ο ευχαριστών εκ των προτέρων, μετά της προσηκούσης τιμής,
Κώστας Ζουράρις

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT