Το θέατρο Ολύμπια και η αντικατάσταση

Το θέατρο Ολύμπια και η αντικατάσταση

Κύριε διευθυντά

Μιζέρια της ψυχής μας! Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την παντελή έλλειψη σχολίων/άρθρων/κριτικών για τον Olivier Descotes, καλλιτεχνικό διευθυντή του δημοτικού μουσικού θεάτρου Ολύμπια «Μαρία Κάλλας» με αφορμή την (κακώς) αντικατάστασή του.

Παρέλαβε ένα απαξιωμένο θέατρο και μια δημοτική ορχήστρα που ηχούσε σαν στρατιωτική μπάντα και τα ανέβασε σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με ξένους και Ελληνες καλλιτέχνες, χαρίζοντάς μας εξαιρετικές παραστάσεις με έργα που σπανίως ανεβαίνουν και μάλιστα με ελληνική θεματογραφία.

Ούτε ένας όμως (δημοσιογράφος, κριτικός, καλλιτέχνης, πολιτικός) δεν βρέθηκε να αφιερώσει λίγα λόγια για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί συμβαίνει αυτό για άλλη μια φορά σε αυτόν τον τόπο; Προκειμένου να μη δυσαρεστήσουν τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο που κακώς τον αντικατέστησε, συνεχίζοντας μια κακή ελληνική παράδοση μικροκομματισμού; Επειδή δεν είναι Ελληνας; Επειδή δεν έχουν να αποκομίσουν κάτι πλέον; Για άλλη μια φορά η ελληνική αγνωμοσύνη στα φόρτε της…

*Αθήνα

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT