Δόμηση, πισίνες και βοήθειά μας

Κύριε διευθυντά

Οι εύστοχες και καίριες επισημάνσεις της αγαπητής μας εφημερίδας επαναφέρουν στη μνήμη τούς συνεχείς αγώνες για έναν τουρισμό υψηλής ποιότητος που θα απέτρεπε τη ραγδαία και άστοχη επιβολή της, χωρίς μέτρο, άλωσης του ελληνικού τοπίου και του ξεχωριστού φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.

Δυστυχώς, παρά τις αντιδράσεις αξιόπιστων μελετητών και κυρίως εγνωσμένου κύρους επιστημόνων, η ακατανόητη επιμονή των κατά καιρούς εξουσιαζόντων ώθησε την οικοδομική δραστηριότητα σε φαραωνικές κατασκευές με απαραίτητο διακοσμητικό στοιχείο τις «ολυμπιακών διαστάσεων» πισίνες. Αντί να στραφεί το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επισκεπτών του τόπου μας στις μαγευτικές και καθάριες παραλίες, επιβλήθηκε η χρήση της πισίνας ακόμη και στα πιο άνυδρα ελληνικά τοπία, με ολέθρια αποτελέσματα τόσο για την ποσότητα όσο κυρίως για την ποιότητα των υδάτινων πόρων. Είναι επομένως φυσικό να έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Βοήθειά μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT