Το «μήνυμα» και η σαφήνεια της «Κ»

Κύριε διευθυντά

Ακούσαμε και πάλι, από τα πλέον επίσημα χείλη, ότι το μήνυμα ελήφθη. ∆εν προτείνω, συνιστώ στον κ. πρωθυπουργό με όλο τον σεβασμό στο αξίωμα που φέρει, ο ίδιος να διαβάσει το μήνυμα που με σαφήνεια, χωρίς λαϊκισμούς, αναγράφεται στην «Καθημερινή» της 10/6/2024 στο Κύριο Αρθρο με τίτλο «Περισσότερες απαιτήσεις» – και στο Σχόλιο το δικό σας «Η γυάλα και η ευκαιρία». Εκεί αναγράφεται το μήνυμα, όχι σε αυτά που επιλεκτικά θα του δώσουν οι λογής επικοινωνιολόγοι.

Αν ο κ. πρωθυπουργός ο ίδιος, αφιέρωνε μερικά λεπτά κάθε ημέρα για να διαβάσει το Κύριο Αρθρο της «Καθημερινής» και τους τίτλους της 1ης σελίδας θα μάθαινε τι πραγματικά συμβαίνει, πώς σκέπτονται «εκεί έξω» – ο λαός. Θα ξαφνιαζόταν. Θα έβγαινε από τη γυάλα που τον έχουν βάλει.

Δεν θα χρειάζονταν οι στρατιές των λογής λογής ειδικών κ.λπ., κ.λπ. Αυτό θα ήταν η καλύτερη υπηρεσία για την πατρίδα. Την Ελλάδα μας. Το κόμμα μετά.

Η «Καθημερινή» δεν χρειάζεται διαφήμιση από κανέναν.

Η ιστορία της τα λέει όλα. Ειλικρινά εύχομαι ο ίδιος να διαβάσει τα παραπάνω.

*Συνταξιούχος Πλοίαρχος Α΄ Ε.Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT