Οι δύο βάρκες του δημάρχου Αθηναίων

Κύριε διευθυντά

Με ενδιαφέρον περίμενα την προαναγγελθείσα συνέντευξη του νέου δημάρχου Αθηναίων κυρίου Χάρη ∆ούκα, που δόθηκε στη δημοσιογράφο κυρία ∆ώρα Αντωνίου και δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή της Κυριακής» 16 Ιουνίου. Νόμιζα ότι ο δήμαρχος θα ανέλυε το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της Αθήνας. Αντ’ αυτού ο δήμαρχος αναφέρθηκε αποκλειστικά στο κόμμα στο οποίο ανήκει, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στην πορεία του μετά τις ευρωεκλογές.

Η θέση του δημάρχου Αθηναίων είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για κάποιον που θέλει να μπει στην πολιτική σκηνή και να γίνει βουλευτής, υπουργός, πρόεδρος της Βουλής, επίτροπος στην Ε.Ε. Τα παραδείγματα είναι γνωστά: Εβερτ, Τρίτσης, Καμίνης, Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος. Τώρα ο νέος δήμαρχος μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία ενός σημαντικού πολιτικού κόμματος.

Πότε επιτέλους η Αθήνα μας θα αποκτήσει έναν δήμαρχο, Αθηναίο πολίτη, που θα έχει ιδίαν γνώση των προβλημάτων της πόλης μας και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτά;

*Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT