Τέκνα του ΕΜΠ και πολιτική

Κύριε διευθυντά

Πρώτα βάλθηκαν να μας πείσουν ότι μετατρέποντας τις μονοκατοικίες μας σε ακαλαίσθητα πολυώροφα «κοτέτσια», με χαρακτηριστικά που οι ίδιοι εισηγούνταν και στη συνέχεια κατασκεύαζαν και πουλούσαν, αυτό θα μας αναβάθμιζε, γενικώς. Το 80% των Ελλήνων μένει πλέον σε τέτοια κατασκευάσματα, με ό,τι αυτό σημαίνει για το ταλαίπωρο περιβάλλον, αλλά και για τη σωματική, πνευματική και κοινωνική υγεία μικρών και μεγάλων.

Στη συνέχεια, δύο στελέχη του επιστημονικού προσωπικού του ιδρύματος (οι κ. Μπαλτάς και Γαβρόγλου) ανέλαβαν το υπουργείο Παιδείας. Ως γνωστόν, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατόρθωσαν να εξαφανίσουν τα εναπομείναντα θετικά στοιχεία του πολυπαθούς εκπαιδευτικού μας συστήματος (πανεπιστημιοποίηση AΤΕΙ, κ.λπ.).

Τελευταία, ένα άλλο τέκνο του ΕΜΠ, ο κ. Δούκας, έρχεται με φόρα για να αναβαθμίσει την πολιτική σκηνή της χώρας! Λέτε να τρίτωσε το κακό;

*Ομότιμος καθηγητής

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT