Ενιωσα να βρίσκομαι σε ασφαλή ικανά χέρια

Ενιωσα να βρίσκομαι σε ασφαλή ικανά χέρια

Κύριε διευθυντά

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες και την πιο ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου, για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα κατά την εισαγωγή μου στις 31 Ιουλίου για την τοποθέτηση βηματοδότη.

Από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής μου ένιωσα την αμέριστη προσοχή και το ενδιαφέρον του προσωπικού. Η θερμή υποδοχή και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μου, με έκαναν να αισθανθώ ότι βρίσκομαι σε ασφαλή και ικανά χέρια. Η επιστημονική κατάρτιση και η αφοσίωση όλων των μελών του προσωπικού υπήρξαν υποδειγματικές και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της επέμβασης και στην ταχεία ανάρρωσή μου.

Κάθε μέλος του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού έδειξε απεριόριστη υπομονή, ευγένεια και επαγγελματισμό. Οι συνεχείς επισκέψεις για την παρακολούθηση της κατάστασής μου, οι λεπτομερείς εξηγήσεις, η προθυμία τους να απαντήσουν σε κάθε απορία μου και οι καθησυχαστικές κουβέντες, με γέμισαν με αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Το Λαϊκό Νοσοκομείο αποτελεί πρότυπο για όλο το σύστημα υγείας της χώρας μας. Η αφοσίωση και η εξαιρετική κατάρτιση του προσωπικού του αποδεικνύουν τι μπορεί να επιτευχθεί όταν η ιατρική γνώση συνδυάζεται με το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Θεωρώ απαραίτητο το κράτος να συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και τους αναγκαίους πόρους, ώστε το Λαϊκό Νοσοκομείο να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του και να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Είμαι απεριόριστα ευγνώμων για την πολύτιμη βοήθεια που έλαβα και εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια ζέση, αφοσίωση και επαγγελματισμό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT