Οι πυρκαγιές και οι «εθνοσωτήρες»

Κύριε διευθυντά

Δεν πρόλαβε να κοπάσει η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική και βγήκαν οι φαιδροί αρχηγοί και λοιποί πολιτικάντηδες να κεραυνοβολήσουν το Πυροσβεστικό Σώμα, τον Στρατό, την Πολιτική Προστασία και τους εθελοντές ότι δεν είχαν σχέδιο, δεν ήξεραν τι έκαναν, τους ξέφυγε η πυρκαγιά και, ούτε λίγο ούτε πολύ, σχεδόν αμέλησαν να κάνουν τα στοιχειώδη που έπρεπε να κάνουν για να αποφευχθεί η συμφορά…!

Αν έχουν δίκιο όλοι αυτοί, και οι αρχές και η κυβέρνηση είναι άσχετοι και ανίκανοι, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν το ίδιο ανίκανοι και άχρηστοι είναι και οι αρχές και οι κυβερνήτες στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα που καίγονται επί εβδομάδες, οι αρχές και η κυβέρνηση του Καναδά που έχει καεί ο μισός, και οι αρχές και οι κυβερνήσεις όλης της Νότιας Ευρώπης, της Τουρκίας καθώς και της Ρωσίας όπου έχει καεί η μισή Σιβηρία!

Ισως να είναι πράγματι έτσι, και όλοι αυτοί να είναι άσχετοι και να πρέπει να αναλάβουν την εξουσία και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών οι Κασσελάκηδες, Ανδρουλάκηδες και Κουτσούμπες…

Καημένη Ελλάδα, τι έχεις να δεις (και να πάθεις) ακόμα από τέτοιους… εθνοσωτήρες!

Π. Λασκαρίδης

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT