Ψηφιακό Πλαίσιο

Το Πλαίσιο είναι συνώνυμο της υψηλής τεχνολογίας. Είναι το μέρος που θα πας για κάθε high tech ανάγκη σου. Τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε τόσο καλοί σε αυτό; Είναι απλό, δεν εμπορευόμαστε απλώς υψηλή τεχνολογία επενδύουμε συστηματικά σε αυτή!

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα high tech προϊόντα είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της σύγχρονης ζωής και εργασίας. Το Πλαίσιο είναι το σημείο συνάντησης της τεχνολογίας με τον άνθρωπο. Στο Πλαίσιο φροντίζουμε να υπάρχει χώρος για καινοτομίες με την συστηματική χρήση υψηλών τεχνολογιών. Η ενσωμάτωση των υψηλών τεχνολογιών στο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουμε ήταν μονόδρομος για εμάς.

Ο κλάδος του retail είναι εξαιρετικά απαιτητικός, η επιλογή μας είναι να κινηθούμε διαφορετικά από τον ανταγωνισμό. Οι επενδύσεις μας λοιπόν στον εργασιακό χώρο δεν περιορίζονται σε υποδομές αλλά περιλαμβάνουν και high end εργαλεία ώστε όλοι οι άνθρωποι μας να ολοκληρώνουν πιο εύκολα και γρήγορα τη δουλειά τους. Επιταχύνοντας τις διαδικασίες και διευκολύνοντας τα day to day ζητήματα το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι ένα κεφάλαιο καινοτομίας. Ο χρόνος που οι άνθρωποι μας κερδίζουν τους επιτρέπει να αναπτυχθούν και να ανακαλύψουν καινοτόμες ιδέες που μπορούν να έχουν εφαρμογή στον οργανισμό.

Ψηφιακό Πλαίσιο-1

Σαν συνεργάτης, σαν μέλος της ομάδας μας θα έχεις στην διάθεση σου μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές. Οι τεχνολογίες στο Πλαίσιο δεν αποτελούν ένα απλό γραφειοκρατικό γρανάζι, σκοπεύουν να είναι βασικό συστατικό της ομάδας. Προσφέρουμε τον χώρο και τον τρόπο ώστε ο κάθε εργαζόμενος στο Πλαίσιο να μπορεί όχι απλά να παρουσιάσει την ιδέα του αλλά κυρίως να μπορεί να την δει να υλοποιείται. Κάθε καινοτόμα ιδέα δημιουργεί υπεραξία για τον οργανισμό και αυτό μας επιτρέπει να ανταμείβουμε σωστά τους συνεργάτες μας και να συνεχίζουμε την εξέλιξη μας! Μια εξέλιξη που σκοπεύει συστηματικά στο well being των συνεργατών μας, κάτι που φαίνεται τόσο στις ατομικές επιτυχίες των ανθρώπων μας αλλά και στις βραβεύσεις του οργανισμού.

Σκοπός της Πλαίσιο είναι να δημιουργεί ικανούς επαγγελματίες, παρέχοντας τους όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, να τους εξελίσσει και να τους δίνει χώρο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Η ιδέα της πολύπλευρης ανάπτυξης είναι βασικό συστατικό της εταιρικής κουλτούρας μας. Το high tech περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κουλτούρας. Συνοπτικά το τεχνολογικό μας όρμα υλοποιείται με:

  • Τεχνολογία προηγμένη σε όλα τα τμήματα
  • Εργαλεία για ποιοτική δουλειά
  • Πλήρες digitalization διαδικασιών

Έτσι δημιουργούμε χρόνο για καινοτομία, νέες ιδέες και πρωτοβουλίες. Σαν οργανισμός ακούμε και ενεργούμε. Δοκιμάζουμε νέες ιδέες και δεν σταματάμε να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε. Φυσικά όταν δοκιμάζεις μπορεί να υπάρξουν και λάθη, από τα οποία μαθαίνουμε και συνεχίζουμε γινόμαστε καλύτεροι. Σαν οργανισμός βάζουμε συνεχώς νέους στόχους με το βλέμμα μας σε ένα συστηματικό level up.

Ψηφιακό Πλαίσιο-2

Η εργασία στο Πλαίσιο είναι μια εμπειρία με διαφορά! Το Πλαίσιο είναι ένα σπίτι για δημιουργικούς ανθρώπους και αποτελεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο. Έχουμε δημιουργήσει ένα μέρος για τους ανθρώπους και τις ιδέες τους. Θέλουμε να αγαπάς αυτό που κάνεις. Να το πιστεύεις. Και για αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα τεχνολογικό περιβάλλον που θα σου δώσει τον χώρο και τον χρόνο να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι μαζί μας.

Η τεχνολογία ανατρέπει τους κανόνες, ανοίγει νέους δρόμους, δημιουργεί νέα δίκτυα. Άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα, ικανά πάντα να διαδώσουν ιδέες γνώσεις, συναισθήματα.

Η τεχνολογία είναι η δουλεία μας! Είναι η ουσία της ύπαρξης μας. Την ζούμε και την αξιοποιούμε! Το Πλαίσιο δεν είναι απλά ο πρωτοπόρος του retail, είναι ο οργανισμός με το employee experience που κάνει την διαφορά.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που καταφέρνουμε τους στόχους μας. Μαζί εξελισσόμαστε, κάνουμε λάθη αλλά προχωράμε με το βλέμμα πάντα μπροστά.

Η οικογένεια μας μεγαλώνει συνεχώς, γίνε και εσύ μέλος της!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT