Η Matrix Pack συνεχίζει δυναμικά και εξελίσσεται

Η Matrix Pack συνεχίζει δυναμικά και εξελίσσεται

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Matrix Pack αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο παραγωγό στον κόσμο με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 20 δις σε χάρτινο καλαμάκι διαθέτοντας εγκαταστάσεις σε 5 χώρες, Ελλάδα, Αγγλία, Βουλγαρία, Πολωνία και Ισπανία που επιτρέπουν στον όμιλο τόσο την απρόσκοπτη και ευέλικτη επέκταση του στο χάρτινο καλαμάκι, όσο και την είσοδο σε νέες συμπληρωματικές κατηγορίες προϊόντων.  

Η εταιρία σήμερα συνεχίζοντας την πορεία της προς την παραγωγή πράσινων ειδών συσκευασίας μίας χρήσης έχει να ανακοινώσει τις ακόλουθες επιχειρηματικές εξελίξεις:  

  • προσέλκυσε επένδυση ύψους €18εκ με την είσοδο του επενδυτικού κεφαλαίου “SouthBridge Europe Mezzanine II”
  • εξέδωσε μακροπρόθεσμο πράσινο ομολογιακού δανείου ύψους €15εκ που καλύφθηκε ισομερώς από τις τράπεζες Πειραιώς και Alpha
  • ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας «The Paper Straw», η οποία διαθέτει μονάδα παραγωγής στην Βρετανία καθώς και σημαντική παρουσία στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η εν λόγω εξαγορά θα επιταχύνει την ανάπτυξη του ομίλου και θα επιφέρει σημαντικές συνέργειες
  • Η Matrix Pack συνεχίζει να επενδύει δυναμικά σε νέα καινοτόμα προϊόντα και είναι στην τελευταία φάση του R&D για 2 καινούργια προϊόντα και θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την έναρξη παραγωγής αυτών.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT