Λητώ και Ήρα: Δυο μεγάλα ονόματα ενώνουν δυνάμεις

Λητώ και Ήρα: Δυο μεγάλα ονόματα ενώνουν δυνάμεις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή τους στον κλάδο των βρεφικών & παιδικών ειδών και με ποικιλία προτάσεων για την μέλλουσα μαμά, φιλοξενούν κάτω από την ίδια στέγη πολυάριθμα επώνυμα ελληνικά και ξένα brands όλων των προϊοντικών κατηγοριών.

Τα Βρεφικά ΄Ηρα, επίσης ελληνικό brand με πολυετή παρουσία, θεωρούνται κορυφαία επιλογή σε βρεφικά έπιπλα και προίκα μωρού, τόσο για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική όσο και για τον εργονομικό σχεδιασμό, με αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για την νέα οικογένεια.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τα δύο brands ανακοινώνουν την σύμπραξή τους από 1/1/2023 στον τομέα της επίπλωσης του βρεφικού & παιδικού δωματίου, με στόχο να επιτύχουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους.

Τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ, αξιοποιώντας την βαθιά γνώση τους σε υπηρεσίες λιανικής πώλησης μέσω του δικτύου που διαθέτουν, θα δημιουργήσουν ένα shop-in-shop corner στα καταστήματα της Λ. Κηφισού και της Λ. Αλίμου στα οποία θα παρουσιάζεται και θα διατίθεται προς πώληση η πλήρης συλλογή Ήρα.

Η Ήρα, μέσω της σύγχρονης γραμμής παραγωγής που διατηρεί, θα επικεντρώσει τους πόρους και το εμπορικό της ενδιαφέρον στην ανάπτυξη της χονδρικής πώλησης με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα. Επιπλέον στόχο αποτελεί η τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το brand και την μέχρι σήμερα θετική του πορεία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT