DiaBetter Life Club: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια υγείας από την KRB SA

DiaBetter Life Club: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια υγείας από την KRB SA

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία ΚRB SA παρουσιάζει το DiaBetter Life Club. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, για τη χρήση των ταινιών μέτρησης σακχάρου GlucoTeq της εταιρείας Microlife. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται μέσα από την εφαρμογή της ιστοσελίδας www.diabetter.gr

Η διαδικασία εγγραφής χρήστη στο DiaBetter Life Club είναι πολύ απλή. Μετά την ολοκλήρωσή της αρκεί η καταχώρηση ενός μοναδιαίου κωδικού του προϊόντος, ώστε να αρχίσουν να καταγράφονται οι πόντοι επιβράβευσης. Ο μοναδιαίος αυτός 20ψήφιος κωδικός αναγράφεται στην επικολλημένη ετικέτα της πλαϊνής πλευράς κάθε  συσκευασίας ταινιών μέτρησης Microlife. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν μέχρι 10 τέτοιους μοναδικούς κωδικούς κάθε μήνα που τους επιτρέπουν να κερδίζουν σημαντικά δώρα εξαργυρώνοντας τους πόντους τους.

Η εταιρεία KRB SA, ανοίγει έναν κόσμο γεμάτο προνόμια, στους χρήστες του μετρητή σακχάρου GlucoTeq και των ταινιών μέτρησης GlucoTeq της Microlife. Ο νέος μετρητής GlucoTeq BGM 200 χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει στα άτομα με διαβήτη έναν αξιόπιστο αυτοέλεγχο του σακχάρου του αίματος. Εύκολος στη χρήση, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα αίματος ως δείγμα για να ολοκληρώσει τη μέτρηση σε 5 μόλις δευτερόλεπτα! Ο μετρητής GlucoTeq, χρησιμοποιεί αποκλειστικά για τη μέτρηση των επιπέδων σακχάρου, τις ταινίες μέτρησης BGS 200. Είναι εύχρηστες, με δυνατότητα γρήγορης απορρόφησης του αίματος και σχεδιασμένες να λειτουργούν χωρίς κωδικοποίηση, αφού ο μετρητής είναι ήδη βαθμονομημένος, τεχνολογία που επιταχύνει την διαδικασία μέτρησης και εξαλείφει πιθανά σφάλματα που θα προερχόντουσαν από πιθανή λανθασμένη καταχώρηση κωδικού.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DIABETTER.GR ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚRB SA!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT