6th International Competition Law Conference

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νομική Βιβλιοθήκη και ο όμιλος ECONOMIΑ διοργανώνουν το 6th International COMPETITION LAW CONFERENCE, την ετήσια συνάντηση των ειδημόνων – ακαδημαϊκών και practitioners – σε θέματα του Δικαίου του Ανταγωνισμού, την Πέμπτη 3 & Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, διά ζώσης στο ξενοδοχείο President Hotel Athens και live streaming.

Το συνέδριο τελεί και αυτή τη χρονιά υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ιωάννης Λιανός.

Aκαδημαϊκοί, εξειδικευμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι σχετικών Φορέων, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, συναντώνται και συζητούν για τις κρίσιμες εξελίξεις σε επίπεδο δικαίου και πολιτικής ανταγωνισμού, αναφορικά με τις κρατικές ενισχύσεις, τον έλεγχο των συμπράξεων και των συγχωνεύσεων και τις αντιμονοπωλιακές πρακτικές.

Key Note speakers του συνεδρίου είναι οι: Inge Bernaerts, Director, Policy and Strategy at DG Competition, European Commission, Tommaso Valletti, Professor and Head of the Department of Economics, Imperial College London.

Πληροφορίες & Συμμετοχές: εδώ, T 210 3678920.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT