Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συμβούλων Σταδιοδρομίας: Ξεκινάει ο νέος κύκλος εκπαίδευσης

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συμβούλων Σταδιοδρομίας: Ξεκινάει ο νέος κύκλος εκπαίδευσης

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο νέος κύκλος του Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Global Career Development Facilitator (GCDF) – Career Consultant (διάρκειας 120 ώρες) ξεκινάει την Παρασκευή 11/11/2022.

Το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα GCDF που δημιουργήθηκε το 1997 στις ΗΠΑ από το CCE (Center for Credentialing Education) www.cceglobal.org παράρτημα του NBCC (National Board for Certified Counselors) www.nbcci.org, έχει μέχρι σήμερα πιστοποιήσει πάνω από 18.000 Σύμβουλους Σταδιοδρομίας GCDF παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, φορέας πιστοποίησης είναι το Κέντρο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Εκπαίδευσης Career Associates www.careerassociates.gr που εκπροσωπεί το NBCC Greece www.nbcc.gr με επικεφαλής την διεθνώς αναγνωρισμένη Μαρία Κουτσαύτη.

Η πιστοποίηση GCDF παρέχει τα ποιοτικά πρότυπα, την ειδικευμένη εκπαίδευση,  τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις των Career Consultants με στόχο την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής διαχείρισης σταδιοδρομίας.  Οι Career Consultants που φέρουν τον διεθνή τίτλο πιστοποίησης GCDF  ανταποκρίνονται σε μια δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά εργασίας με επίκεντρο τον άνθρωπο για τη μέγιστη δυνατή εργασιακή του απόδοση, την αξιοποίηση των δεξιοτήτων του αλλά και ικανοποίηση του ιδίου του συμβουλευμένου τους.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα εκπαιδεύονται μέσω θεωρίας και πρακτικής με εποπτεία και με σύγχρονες  διαδραστικές εκπαιδευτικές μεθόδους (ανάλυση περιστατικών, ασκήσεις, role playing κ.α.) και λαμβάνουν έντυπο υλικό καθώς και προαιρετική βιβλιογραφία κι αρθρογραφία, σχετικά με τους παρακάτω τομείς επαγγελματικών ικανοτήτων:

  • Δεξιότητες Επικοινωνίας & η Διαδικασία Συμβουλευτικής
  • Αξιολόγηση – γνώση και χρήση ψυχομετρικών εργαλείων και ασκήσεων επαγγελματικής ανάπτυξης και συμβουλευτικής διαχείρισης σταδιοδρομίας
  • Θέματα διαφορετικών πληθυσμιακών ομάδων
  • Δεοντολογικά και Νομικά Θέματα – Συμμόρφωση με τον Κώδικα Δεοντολογίας του GCDF και γνώση των τρεχόντων νομικών κανονισμών
  • Μοντέλα Επαγγελματικής Ανάπτυξης – Θεωρίες, και τεχνικές επαγγελματικής ανάπτυξης
  • Στοιχεία MHF (Mental Health Facilitator) – Διαχείριση Κρίσεων
  • Career Coaching – Εφαρμογές στην Εκπαίδευση και στον χώρο των Επιχειρήσεων
  • Εποπτεία

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού, σε Συμβούλους επιχειρήσεων, Συμβούλους σταδιοδρομίας και εργασίας, Coaches, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς και γενικά σε επαγγελματίες των κοινωνικών/ανθρωπιστικών σπουδών.

Κόστος:

  • 1400 ευρώ (Ιδιώτες)
  • 1750 ευρώ ( Εταιρείες) (Το πρόγραμμα επιδοτείται από το ΛΑΕΚ)

Για τον φετινό κύκλο του προγράμματος υπάρχουν ελάχιστες ακόμα διαθέσιμες θέσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την NBCC Greece Hellas (www.nbcc.gr) στα τηλέφωνα 210-6891460 & 210-6816850 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος www.careerassociates.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT