Οι Εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Σταυροδρόμι» του συγγραφέα Φάτε Βέλαϊ (Fate Velaj)

Οι Εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Σταυροδρόμι» του συγγραφέα Φάτε Βέλαϊ (Fate Velaj)

Μια πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα με τη στήριξη των συνεργατών του εκδοτικού οίκου Ωκεανίδα καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορυτσά» και του Δικτύου Αλβανικών Επιχειρήσεων Ελλάδας

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσίαση του βιβλίου «Σταυροδρόμι» (εκδόσεις Ωκεανίδα) του καταξιωμένου συγγραφέα, ζωγράφου, εικαστικού και φωτογράφου κ. Φάτε Βέλαϊ ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα. 

«Η ιστορία ενός ανθρώπου που είχε ονειρευτεί να ζήσει σε μητροπόλεις, όμως η μοίρα τού επιφύλαξε ένα μικρό ξενοδοχείο στις κορυφές των βουνών της Αυστρίας».

Η ανταπόκριση του κοινού στην παρουσίαση, μια πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα με τη στήριξη των συνεργατών του εκδοτικού οίκου Ωκεανίδα καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορυτσά» και του Δικτύου Αλβανικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, ήταν θερμή. 

Οι Εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Σταυροδρόμι» του συγγραφέα Φάτε Βέλαϊ (Fate Velaj)-1
Ο εκδότης της Ωκεανίδας του Ομίλου Σμυρνιωτάκη, κ. Κωνσταντίνος Σμυρνιωτάκης 

Οι διοργανωτές ανέφεραν: «Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές της παρουσίασης που αγκάλιασαν το βιβλίο με απέραντο σεβασμό και βαθιά εκτίμηση για το ιδιαίτερο αυτοβιογραφικό εγχείρημα αυτού του σπουδαίου πνευματικού ανθρώπου (κατά σειρά παρουσίασης): την αξιότιμη πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα, κ. Λουέλα Χαϊνταράγκα, τον εκδότη της Ωκεανίδας του Ομίλου Σμυρνιωτάκη, κ. Κωνσταντίνο Σμυρνιωτάκη, την επιμελήτρια των εκδόσεων, κ. Βασιλεία Κερεστετζή, τον συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη, κ. Νίκο Κουμπάτη, τη συγγραφέα, κ. Ελόνα Γκέργκο, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Μωυσή Ελισάφ, την Υπουργό Εσωτερικών Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, κ. Ελίζα Σπιροπάλι, τον Δήμαρχο Αργυροκάστρου, κ. Φλαμούρ Γκολέμι, το Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Κώστα Καραβίδα. 

Οι Εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Σταυροδρόμι» του συγγραφέα Φάτε Βέλαϊ (Fate Velaj)-2
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία και την ευγενική υποστήριξη τόσο το New York College όσο και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών».

Οι Εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Σταυροδρόμι» του συγγραφέα Φάτε Βέλαϊ (Fate Velaj)-3
Ο συγγραφέας κ. Φάτε Βέλαϊ

Το βιβλίο διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Ωκεανίδα: www.greekbooks.gr, καθώς επίσης και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Κεντρική διάθεση: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ, Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος, 106 80 Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT