Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας: 28ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala στο Landmark του Λονδίνου

Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας: 28ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala στο Landmark του Λονδίνου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζοντας το νήμα της παράδοσης 28 ετών και ταυτόχρονα στρέφοντας τη ματιά στις οικονομικές, πολιτικές, τεχνολογικές προκλήσεις ενός ευρύτερου και πολυπαραγοντικού παρόντος και μέλλοντος, η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου (HBA-UK) διοργανώνει το 28ο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala του Association στο πολυτελές ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

Στο συνολικής διάρκειας 7,5 ωρών event αναμένεται πολυπληθής παρουσία διακεκριμένων καλεσμένων από τον χρηματοοϊκονομικό, τραπεζικό και νομικό τομέα, τόσο από το Λονδίνο όσο και από την Αθήνα, την Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι και την Κύπρο. 

Ο Υπουργός Οικονομικών, κος Χρήστος Σταϊκούρας, είναι επίτιμος προσκεκλημένος του HBA-UK και θα προσφωνήσει χαιρετισμό στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η δημοφιλής DJ Ράνια Κωστάκη θα ταξιδέψει στο Λονδίνο από την Αθήνα για να απογειώσει το κέφι έχουσα την μουσική επιμέλεια της βραδιάς.

Εξασφαλίστε εδώ τα εισιτήριά σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT