Η Odyssey Cybersecurity γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η Odyssey Cybersecurity γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Odyssey, κύριος πρωταγωνιστής στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων δυναμικής παρουσίας στο χώρο, πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που πίστεψαν στο όραμα της. Πελάτες και φίλοι της εταιρείας παρευρέθηκαν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στον Ιστιοπλοϊκό για να μοιραστούν με την εταιρεία τη σημαντική αυτή στιγμή.

H εταιρεία συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια πρωτοπορίας, καινοτομίας και εξειδίκευσης στο χώρο και αποτελεί το μεγαλύτερο, και πιθανώς παλαιότερο, οργανισμό στην ευρύτερη περιοχή, με 140 άτομα προσωπικό σε τέσσερις χώρες εκ των οποίων το 70% να αποτελεί εξειδικευμένους μηχανικούς, συμβούλους και αναλυτές.

“Όραμά μας, να παρέχουμε πραγματική αξία στους εργαζομένους και στους πελάτες μας με εξειδικευμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα, παραμένοντας πάντα μπροστά από την εποχή και το μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών.”

Ελευθέριος Αντωνιάδης, CTO & Founder

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT