Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας – 15ο Φιλανθρωπικό Χορευτικό GALA

Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας – 15ο Φιλανθρωπικό Χορευτικό GALA

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θεσμός του ετήσιου Φιλανθρωπικού Χορευτικού GALA του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., επανέρχεται στις 10,11,17 και 18 Δεκεμβρίου 2022 στο ”Θέατρο στο ACS ATHENS.” (Αγίας Παρασκευής 129 & Καζαντζάκη, μετρό Αγίας Παρασκευής)

Αναγνωρισμένες σχολές χορού απ΄όλη την Ελλάδα, υπό την σκέπη του Σωματείου τους, θα ενωθούν και πάλι σε 4 μοναδικές παραστάσεις χορού για φιλανθρωπικό σκοπό. 800 και πλέον νέοι χορευτές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον φυσικό τους χώρο. Τη σκηνή.

Τα έσοδα των φετινών παραστάσεων θα δοθούν υπέρ της Ένωσης ”Μαζί για το Παιδί”. Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο mazigiatopaidi.gr.

Κρατήσεις εισιτηρίων: [email protected], 2102832883

www.sisxe.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT