Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο gala της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο gala της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Πάνω από 350 καλεσμένοι παρευρέθησαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης και Διευθύνοντα Συμβούλου της UBS Γιώργου Κάτσικα.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο gala της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας (HBA-UK) που διεξήχθη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Landmark στο Λονδίνο, με επίτιμο προσκεκλημένο τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Πάνω από 350 καλεσμένοι από τον τραπεζικό και επιχειρηματικό χώρο παρευρέθησαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης και Διευθύνοντα Συμβούλου της UBS Γιώργου Κάτσικα.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης, ο Πρόεδρος της Attica Group Κυριάκος Μάγειρας, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Euroxx Τζουζέπε Τσιάνο, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου της Howden και πολλά αλλά υψηλόβαθμα στελέχη από τον ευρύτερο τραπεζικό και επιχειρηματικό χώρο.

Ο κ. Σταϊκούρας κατά την ομιλία του έκανε έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων τρεισήμισι ετών, ενώ οριοθέτησε τους στόχους του υπουργείου Οικονομικών για την ερχόμενη τετραετία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT