Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου

Με το Πάσχα να βρίσκεται προ των πυλών, οι ημέρες που έχεις στη διάθεσή σου για να διαλέξεις παιχνίδια για το βαφτιστήρι σου, εάν είσαι νονός, λιγοστεύουν. Μην αγχώνεσαι όμως! Σου έχουμε 4+1 προτάσεις παιχνιδιών για… σίγουρη επιτυχία.

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Πάσχα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες περιόδους του χρόνου για τα βαφτιστήρια. Ανυπομονούν καρτερικά να έρθει ώστε να τους φέρει ο νονός ή νονά τους το παιχνίδι που έχουν διαλέξει και φυσικά την αγαπημένη τους λαμπάδα.

Τι πιο όμορφο άλλωστε από ένα παιδικό χαμόγελο ευτυχίας; Οι μέρες των εορτών είναι η καλύτερη για τα παιδιά εποχή ώστε να αφήσουν για λίγο πίσω τους τις υποχρεώσεις και τα διαβάσματά τους και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους παίζοντας με τα παιχνίδια του νονού.

Εάν εσύ είσαι ο νονός και είσαι πιεσμένος για να σκεφτείς κάποιο δώρο για το βαφτιστήρι σου παρακάτω θα βρεις 5 παιχνίδια που θα λατρέψει κάθε παιδί!

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου-1

Σετ Playmobil

Τα σετ Playmobil δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο διαχρονικά και πιο επιτυχημένα παιχνίδια στον κόσμο. Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές καθώς είναι τέλεια για ατελείωτο παιχνίδι γεμάτο φαντασία. Όπως θα γνωρίζεις ήδη, μπορείς να βρεις κάθε είδους σετ με σκηνές από διαφορετικά επαγγέλματα, λεπτομερείς φιγούρες και πολλά αξεσουάρ. Από πυροσβέστες, ναυαγοσώστες μέχρι τραγουδιστές και πειρατές υπάρχει πληθώρα θεμάτων στην αγορά για να επιλέξεις ό,τι νομίζεις πως θα αρέσει περισσότερο στο βαφτιστήρι σου. Τα Playmobil είναι παιχνίδια που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και καλλιεργούν τη φαντασία στα παιδιά. Θα βρεις οικονομικές επιλογές αλλά και αρκετά ακριβές. Επομένως, πριν ξεχυθείς στα μαγαζιά να αποκτήσεις κάποιο σετ Playmobil, όρισε το budget σου και προσπάθησε να μην το ξεπεράσεις. Για καλή σου τύχη, μπορείς να εντοπίσεις και σετ Playmobil που δίνουν δώρο τη λαμπάδα! 2 σε 1… τακτοποιημένα!

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου-2

Barbie

Μιλώντας για κλασικά παιχνίδια δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στη λίστα μας τις Barbie. Πρόκειται για μια επιλογή παιχνιδιού που δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα ποτέ. Θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές Barbie στην αγορά. Από τραγουδίστριες και δασκάλες μέχρι γοργόνες, επιστήμονες και γιατρούς, υπάρχει μια Barbie με την οποία θα διασκεδάζει για ώρες το βαφτιστήρι σου! Και αυτές, όπως και τα playmobil, καλλιεργούν τη φαντασία των παιδιών ενώ συμβάλλουν ταυτόχρονα στην προώθηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοέκφρασης. Εάν ψαχτείς λίγο καλύτερα και στις Barbie, θα κλείσεις σε μια σου επίσκεψη στο κατάστημα και με το θέμα λαμπάδα. Και αυτό διότι κάθε χρόνο κυκλοφορούν αρκετοί κωδικοί που δίνουν δώρο την πασχαλινή λαμπάδα.

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου-3

Nerf

Έχεις βαφτίσει ένα παιδάκι με πολλή ενέργεια; Τότε ένα παιχνίδι Nerf πρόκειται να το βγάλει… νοκ αουτ νωρίς. Είναι το τέλειο παιχνίδι για κυνηγητό, γέλια και άσκηση! Τα Nerf είναι από τα πιο δημοφιλή και διασκεδαστικά παιχνίδια. Απαιτούν συντονισμό, στρατηγική και… σωστό σημάδι! Προσοχή όμως. Όπως όλα τα παιχνίδια με όπλα, πρέπει να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και επίβλεψη.

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου-4

Play-Doh

Σε ποια παιδάκια δεν αρέσει να καταπιάνονται με τα χέρια τους και να δημιουργούν από το μηδέν ό,τι θέλουν; Ε λοιπόν το ιδανικό παιχνίδι που εκπληρώνει πλήρως την εν λόγω επιθυμία τους δεν είναι άλλο από τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh. Το βαφτιστήρι σου θα αποκαλύψει τον… καλλιτεχνικό του εαυτό του δημιουργώντας ό,τι και εάν σκεφτεί!  Από πίτσες μέχρι μπέργκερ, στυλό και κουκλάκια μέχρι κουτιά και… μακαρόνια τα σετ Play-Doh μαζί με τα καλούπια τους θα προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαράς, διασκέδασης και δημιουργίας στα παιδιά.

Πάσχα: 5 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου-5

Σετ LEGO

Πάσχα χωρίς σετ LEGO γίνεται; Δεν γίνεται! Εδώ και πολλές δεκαετίες βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών των νονών εκεί έξω και όχι τυχαία. Με τόσα πολλά διαφορετικά θέματα, από το Star Wars μέχρι το Minecraft, υπάρχει ένα σετ LEGO για κάθε παιδί. Πρόκειται για παιχνίδια που όχι μόνο ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, αλλά βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Εάν έχεις όρεξη (προτείνουμε να τη βρεις) μπορείς να καθίσεις μαζί με το βαφτιστήρι σου και να ολοκληρώσετε παρέα μια κατασκευή!

Το Πάσχα είναι μια μαγική για τα παιδιά περίοδος, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού! Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτή τη λίστα που μόλις διάβασες, θα υπάρχει ένα παιχνίδι που το βαφτιστήρι σου θα λατρέψει. Τι περιμένεις λοιπόν; Δεν σου έμεινε και πολύς χρόνος!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT