Γνωρίστε τη μοναδική sleepwear σειρά Άνεση με την «υπογραφή» της COCO-MAT

Γνωρίστε τη μοναδική sleepwear σειρά Άνεση με την «υπογραφή» της COCO-MAT

H ελληνική εταιρεία λανσάρει για πρώτη φορά μία sleepwear συλλογή για άνδρες και γυναίκες.

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά Άνεσις, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, θα σας δώσει την ιδανική άνεση που χρειάζεστε στον ύπνο σας αλλά και στις καθημερινές στιγμές στο σπίτι σας. Η απαλή αίσθηση των ρούχων στο σώμα σας προσδίδει την τελευταία πινελιά της βραδινής ανάπαυσης και η μοναδική γραμμή τους θα σας χαρίσει στιλ κάνοντας σας να νιώθετε κομψοί ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Γνωρίστε τη μοναδική sleepwear σειρά Άνεση με την «υπογραφή» της COCO-MAT-1

Ράβεται στην Ελλάδα, από βαμβάκι υψηλής ποιότητας, με αποκλειστικό σχεδιασμό για την COCO-MAT. Η σειρά Άνεσις κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις. Στην απόχρωση του γκρι του φθινοπωρινού ουρανού και στο μπεζ του ακατέργαστου μαλλιού, δυο γήινα χρώματα που βοηθάνε να ηρεμήσει ο νους και προετοιμάζουν το σώμα για την απόλυτη ξεκούραση.

Γνωρίστε τη μοναδική sleepwear σειρά Άνεση με την «υπογραφή» της COCO-MAT-2

Αποτελείται από ένα παντελόνι και ένα t-shirt για τους άνδρες, ενώ στις γυναίκες παραμένει το παντελόνι και προστίθενται ένα shorts, ένα top με τιράντα και μία τουνίκ. Κάθε προϊόν διατίθεται ξεχωριστά δίνοντάς σας την ευκαιρία να παίξετε με τους συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό σύνολο ύπνου.

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή Άνεσις στα καταστήματα της COCO-MAT ή στο www.coco-mat.com

Γνωρίστε τη μοναδική sleepwear σειρά Άνεση με την «υπογραφή» της COCO-MAT-3

Λίγα λόγια για την COCOMAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στην παραγωγή προϊόντων ύπνου. Η εταιρεία φημίζεται για την αξιοποίηση φυσικών υλικών (φυσικό καουτσούκ, κοκοφοίνικας, φύκια, αλογότριχα, βαμβάκι κ.ά.) και οικολογικών μεθόδων παραγωγής. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει χειροποίητα, αμέταλλα στρώματα και κρεβάτια, λευκά είδη υψηλής ποιότητας και αισθητικής, καθώς επίσης και έπιπλα από μασίφ ξυλεία. Χάρη στην υποστήριξη που προσφέρουν στο ανθρώπινο σώμα, τα προϊόντα ύπνου COCO-MAT εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για έναν ξεκούραστο και άνετο ύπνο. Μέχρι σήμερα, η COCO-MAT έχει βραβευτεί από σημαντικούς φορείς του επιχειρηματικού χώρου, γεγονός που μαρτυρά την ποιότητα των προϊόντων της και τη δέσμευσή της στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, της φροντίδας του εργατικού δυναμικού και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εργοστάσιο της εταιρείας εδρεύει στην Ξάνθη από όπου και εξάγονται καθημερινά προϊόντα σε 20 χώρες του κόσμου, οπού και βρίσκονται τα 120 καταστήματα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT