Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού: Τρεις γυναίκες οι δημιουργοί της

Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού: Τρεις γυναίκες οι δημιουργοί της

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις γυναίκες, η Σούλα, η Χριστίνα και η Όλγα, είχαν ένα όραμα: έναν τόπο όπου τα αγαπημένα τους ζώα θα ζουν ευτυχισμένα και θα μοιράζουν άφθονη χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Όλα ξεκίνησαν πολύ απλά, από δυο κότες και τρεις πάπιες και, σε λίγο καιρό, δημιουργήσαμε τη μεγάλη, διευρυμένη μας οικογένεια.

Εδώ, στην Άμπελο Βοχαϊκού, σας συστήνουμε πολλά παράξενα ζώα, όπως το παιχνιδιάρικο λάμα μας τον Speedy, φωνακλάδες φασιανούς και μικροσκοπικά κατσικάκια! Θα συναντήσετε όμως και ζωάκια μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και κάποια άλλα που αντιμετώπισαν δυσκολίες και με την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη, πλέον ζουν χαρούμενα και ασφαλή μαζί μας (rescue animals).

Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού: Τρεις γυναίκες οι δημιουργοί της-1

Η ιστορία μας

Η Σούλα, η μαμά μας, είχε την ιδέα της δημιουργίας μιας υπέροχης, ξεχωριστής φάρμας. Κάθε φορά που ένα ζωάκι χρειαζόταν βοήθεια και φροντίδα, του άνοιγε το σπιτικό της και του παρείχε τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα το δέσιμο μεταξύ τους να είναι τόσο ισχυρό, που πυροδότησε το σχεδιασμό της φάρμας Άμπελος Βοχαϊκού, με πολλή ενέργεια και προσωπική εργασία.

Σταδιακά, και όσο τα σχέδιά μας άρχισαν να παίρνουν μορφή, μέσα από την επαφή με τα ζώα μας, καταλάβαμε ότι η ζωή στην πρωτεύουσα δεν είχε πλέον κάποιο νόημα για εμάς και έτσι πήραμε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσουμε μόνιμα, μόλις 50 λεπτά έξω από την Αθήνα. Τελικά, πολύ περήφανα, υλοποιήσαμε το όραμά μας και δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο πολύ-λειτουργικό βιολογικό αγρόκτημα.

Οι επισκέπτες μας, μικροί και μεγάλοι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο μέσα στη φύση, έκτασης 15 στρεμμάτων, ενώ, παράλληλα, θα γνωρίσουν τα ζώα της φάρμας μας, θα μάθουν την ιστορία τους, τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και την φροντίδα τους.

Σας περιμένουμε, με ιδιαίτερη χαρά, να σας υποδεχθούμε και να γίνουμε όλοι μέλη της Άμπελου Βοχαϊκού, σε μια εμπειρία που αξίζει να (ξανα)ζήσετε!

Σας περιμένουμε από 19/5!

  • Μέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 18:00

  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936721917
  • Facebook page: Ampelos Vochaikou
  • Instagram: ampelos_vochaikou
  • Tik Tok: ampelos_vochaikou
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT