To Πανελλήνιο Καφενείο χορεύει σε ρυθμούς Vintage Shuffle

To Πανελλήνιο Καφενείο χορεύει σε ρυθμούς Vintage Shuffle

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πνεύμα της δεκαετίας του 60’, πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα συναρπαστικό workshop στο χώρο του ρετρό Καφενείου «Πανελλήνιο» με θέμα Vintage Shuffle Dance, την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Το workshop ενθουσίασε τους συμμετέχοντες οι οποίοι διδάχτηκαν τους συνδυασμούς του Shuffle Dance, ένα χορό που γεννήθηκε στη club κουλτούρα της Μελβούρνης με έντονα 60’s στοιχεία. Στο ρυθμό της electro swing και house μουσικής και υπό τη καθοδήγηση της έμπειρης καθηγήτριας χορού Έλενας Ευαγγελία , οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν μία μοναδική χορογραφία συνδυάζοντας το moonwalk και φορώντας vintage outfits με έντονα χρώματα.

Από το 1960 μέχρι και σήμερα, το Πανελλήνιο αποτελεί τον πρώτο σταθμό, προσανατολισμένο στην ικανοποίηση των πελατών του. Διαθέτει πλυντήριο και χώρους στάθμευσης, καθώς και ένα καφενείο – κόσμημα με αυθεντική αισθητική της δεκαετίας του 1960.

Με έμπνευση από την χαρακτηριστική δεκαετία των 60’s και με στόχο να υπενθυμίσει όμορφες στιγμές και δραστηριότητες της εποχής, το Πανελλήνιο, διοργανώνει κάθε μήνα στο χώρο του παραδοσιακού Καφενείου που φιλοξενεί ο σταθμός στο εσωτερικό του, workshops εμπνευσμένα από αυτή την περίοδο, με ιδιαίτερη θεματολογία.

Αναδημιουργημένο, με φιλοσοφία «Η εξυπηρέτηση ως εμπειρία», το Πανελλήνιο διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Κυρίως, στόχος του είναι κάθε μήνα να ταξιδεύει με ξεχωριστούς τρόπους το κοινό του σήμερα, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεχωριστές δεκαετίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT