Knowcrunch: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη εκπαίδευση για digital marketing στην Ελλάδα

Knowcrunch: Βραβεύτηκε ως η καλύτερη εκπαίδευση για digital marketing στην Ελλάδα

2 νέα βραβεία που επικυρώνουν την ποιότητα και πληρότητα των digital marketing courses της Knowcrunch.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μια χρονιά η Knowcrunch κατάφερε να αποσπάσει 2 νέα βραβεία ως η καλύτερη digital marketing εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή εκπαίδευση» και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Δια βίου μάθηση & απασχολησιμότητα – Reskilling/Upskilling».

Η ομάδα της Knowcrunch αναφέρει «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτά τα βραβεία έρχονται να επιβεβαιώσουν τη θετική μας φήμη, τα λεγόμενα των αποφοίτων μας & των συνεργαζόμενων brands για την εκπαίδευση που προσφέρουμε. Είναι τιμή μας που αναγνωριζόμαστε και βραβευόμαστε για ακόμα μια φορά ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για θέματα business, marketing & digital marketing από έναν αρμόδιο οργανισμό και την επιτροπή του. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε -όπως ήδη κάνουμε- καθημερινά την ύλη μας και την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουμε στη Knowcrunch.»

Δείτε περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό από την ημέρα τα βράβευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT