Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό

Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό

Το εξοχικό σημαίνει διαφορετικά πράματα για τον καθένα μας. Σίγουρα όμως το εξοπλίζουμε για τις ανάγκες μας όπως και το καθημερινό μας σπίτι.

3' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες συσκευές στο εξοχικό και το καθημερινό σπίτι. Συνήθως πάμε στο εξοχικό τις συσκευές που έχουμε αλλάξει στο σπίτι μας με κάτι πιο σύγχρονο. Ειδικά το ζήτημα τηλεόραση και εξοχικό είναι πολύ διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Για αρκετούς διακοπές σημαίνουν πλήρη αποσυμπίεση και μια TV δεν βοηθάει σε αυτό. Από την άλλη πολλοί στις διακοπές τους βρίσκουν ευκαιρία να χαλαρώσουν ακόμα και κάνοντας binge watching αγαπημένες σειρές. Αν έχεις μεταφέρει στο εξοχικό σου την παλιά smart tv σου ήδη αυτό το άρθρο δεν σε αφορά. Αν όμως χρειάζεσαι να αναβαθμίσεις την διασκέδαση στο εξοχικό σου και ψάχνεις τα καλύτερα value for money TVs συνέχισε το διάβασμα!

1. Turbo-X Android TV TXV-AF4070 40″ Full HD

Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό-1

Σε τιμή λίγο πάνω από τα 200 ευρώ η TXV-AF4070 είναι μια ιδανική λύση για να αποκτήσεις μια smart tv στο εξοχικό σου. Full HD ανάλυση στις 40 ίντσες και λειτουργικό Android TV. Μέσω του Google Playstore εγκαθιστάς τις επιθυμητές εφαρμογές και έχεις πρόσβαση σε όποιες streaming υπηρεσίες έχεις συνδρομή. Επίσης υποστηρίζει  Google Chromecast για ασύρματη αποστολή οπτικοακουστικού υλικού στην Turbo-X Full HD TV σου. Επίσης έχει εύχρηστο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο φωνητικών εντολών για τον Google Assistant θα σε φέρει σε επαφή με το διαδίκτυο.

Ιδανική για να συνδέσεις τις παιχνιδομηχανές σου με τρεις θύρες HDMI και ειδικές ρυθμίσεις για καλύτερη gaming απόδοση. Μια πλήρης πρόταση για value for money αγορά!

2. LG LED TV 32LQ570B6LA 32″ HD Ready

Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό-2

Μια λίγο διαφορετική πρόταση αν θες μια τηλεόραση για τα παιδία και gaming. Στις 32 ίντσες χωράει σε κάθε δωμάτιο η HD Ready ανάλυση της είναι αρκετή για το μέγεθος της. Με τεχνολογίες όπως οι Dynamic Tone Mapping, Active HDR, AI Brightness Control και HDR10 Pro, η εικόνα αποδίδεται με μεγαλύτερη ακρίβεια, με υψηλότερη ευκρίνεια και με ζωηρά χρώματα. Βασικό χαρακτηριστικό το  Game Dashboard. Έχοντας συγκεντρωμένες όλες τις ρυθμίσεις για gaming σου επιτρέπει να αλλάζεις εύκολα τις τρέχουσες ρυθμίσεις ανάλογα το είδος παιχνιδιού. Η εμπειρία θέασης ενισχύεται από τον εξαιρετικό ήχο AI Sound (Virtual 5.1 Up-mix) και Surround Mode που δημιουργεί κινηματογραφική εμπειρία. Τέλος πρόκειται για smart TV με λειτουργικό webOS. Πέρα από τις κλασσικές smart λειτουργίες υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο και σου παρέχει το ThinQ AI που απογειώνει την εμπειρία χρήσης της τηλεόρασης σου. Τέλος υποστηρίζει έξυπνες ενημερώσεις για να σου θυμίζει τα αγαπημένα σου σπορτ και να μην χάσεις ποτέ κανένα αγώνα!

3. Samsung LED TV 43CU7172 43″ 4Κ

Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό-3

Αν θες να έχεις ανάλυση στα 4Κ και στο εξοχικό σου δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς! Μια εξαιρετική πρόταση από την Samsung στις 43 ίντσες και κάτω από τα 400 ευρώ.

Διαθέτει επεξεργαστή Crystal Processor 4K για μέγιστη βελτιστοποίηση της εικόνας, τεχνολογία HDR για μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα, αλλά και UHD Dimming για βαθιά μαύρα και έντονα λευκά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με τα λεπτά περιθώρια και η μίνιμαλ σχεδίαση την κάνουν ιδανική για κάθε χώρο. Φυσικά είναι μια smart tv με λειτουργικό Tizen και για τους gamer με ενσωματωμένο Game Enhancer.

Εξαιρετικά χρήσιμη η λειτουργία EyeComfort. Μπορείς να αποθηκεύσεις τις τοπικές ώρες δύσης και ανατολής και η προβολή αυτόματα προσαρμόζεται στις ιδανικές ρυθμίσεις ανάλογα την ώρα.

Τέλος, αν σκέφτεσαι ότι και το εξοχικό σου πρέπει να γίνει smart υποστηρίζει SmartThings, την έξυπνη εφαρμογή για το σπίτι σου. Θα μπορείς δηλαδή να κάνεις την τηλεόραση σου το κέντρο ελέγχου των έξυπνων συσκευών σου.

4. Samsung LED TV 75CU7172 75″ 4Κ

Οι πιο value-for-money τηλεοράσεις για το εξοχικό-4

Κλείνοντας μια πρόταση για σένα που θες μεγάλο μέγεθος! Για μεγάλους χώρους ή επειδή η εμπειρία θέασης είναι σημαντική για σένα μια πρόταση στις 75 ίντσες κάτω από τα 900 ευρώ!

Αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης με ανάλυση 4Κ UHD, Crystal Processor 4K και HDR, έξυπνο λειτουργικό Tizen και λειτουργία Game Enhancer για να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δράσης! Η τεχνολογία Contrast Enhancer ρυθμίζει δυναμικά την αντίθεση. Το High Dynamic Range εμφανίζει ένα τεράστιο εύρος χρωμάτων και επιπέδων φωτός. Με αυτές τις τεχνολογίες δεν σου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια! Και αν σου αρέσουν τα παιχνίδια; Προσφέρει Motion Xcelerator και Auto Low Latency Mode (ALLM) για καθαρή εικόνα και υψηλή απόδοση.

Είναι 4Κ, είναι smart και έχει τις κορυφαίες τεχνολογίες της Samsung. Με όμορφο λιτό design σε 75 ίντσες δεν υπάρχει καλύτερο value for money!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT