Streamee, η ελληνική μουσική εφαρμογή που σε «δροσίζει» αυτό το καλοκαίρι!

Streamee, η ελληνική μουσική εφαρμογή που σε «δροσίζει» αυτό το καλοκαίρι!

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπου και αν βρίσκεσαι αυτό το καλοκαίρι, στη θάλασσα, στο πλοίο, στην αιώρα, στο αμάξι, στην πισίνα…έχουμε κάτι πολύ καλό για σένα.

Μπορείς να έχεις μαζί σου την καλύτερη ελληνική μουσική εφαρμογή, το Streamee! «Πάρτο και δροσίσου» …με ραδιόφωνα, μουσική &  podcasts σ’ένα app.

Και αν αναρωτιέσαι….όλα τα ραδιόφωνα σ’ένα app; Ναι, ναι…Είσαι στην παραλία και θες να ακούσεις τον αγαπημένο σου FM ραδιοφωνικό σταθμό; Θα τον βρεις στο Streamee! Όπως επίσης εκεί θα βρεις και τα Streamee Original Radios. Exclusive ραδιοφωνικoύς σταθμούς με μουσική για όλα τα γούστα, φτιαγμένους από τους Streamee music experts.

Και αν απορείς – γιατί σίγουρα έχεις κατεβάσει ήδη την εφαρμογή– τι είναι τα Moods, σου έχουμε την απάντηση. Μέσα στο Streamee, θα βρεις mood για κάθε σου…διάθεση! Γιατί, όπου κι αν βρεθείς φέτος το καλοκαίρι, κάθε σου στιγμή αξίζει το δικό της soundtrack!

Και κάτι για το τέλος! Στο Streamee μπορείς να βρεις και podcasts που σου ταιριάζουν, για να παρακολουθείς σημαντικές συζητήσεις και να μαθαίνεις πάντα ό,τι έχει ενδιαφέρον. Ανακάλυψε podcasts εκπομπές τόσο για σένα, όσο και για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι μπορούν να ακούσουν και παιδικά παραμύθια για την απόλυτη καλοκαιρινή χαλάρωση!

Τώρα ξέρεις ότι ο μουσικός προορισμός του καλοκαιριού σου έχει όνομα. «Streamee», με ραδιόφωνα, μουσική & podcasts σ’ένα app!

Κατέβασε το Streamee εντελώς δωρεάν σε Google Play & App Store ή μπες στο streamee.com και άκουσε ατελείωτες ώρες μουσικού περιεχομένου από το κινητό ή το τάμπλετ σου.

Διαθέσιμο σε web, Android, iOS, Android TV, Android Auto και Car Play.

…Και για να μη το ψάξεις λάθος Streamee με δύο ee!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT