THE PIANO PROJECT, η θερινή έκδοση του, στο νησί της Σαντορίνης.

THE PIANO PROJECT, η θερινή έκδοση του, στο νησί της Σαντορίνης.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Σαντορίνη, το νησί με την ηφαιστιωδη ιδιοσιγκρασία πάνω από την Καλντερα με την απαράμιλλη θέα – τόπος προορισμού σε διεθνή κλίμακα – υποδέχεται τον Αύγουστο υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και αιγίδα της ΑΜΚΕ THE PIANO PROJECT και του διαπρεπούς πιανίστα Μιχάλη Τάγκα, εικαστικές εκθέσεις και κονσέρτα πιάνου στη συνέχει, θα λάβουν χώρα στο ιδρυμα Μπελλωνια και το Santorini Arts Factory. Σαν σταυροδρόμια του κόσμου που σμίγουν στη Σαντορίνη κι αυτό το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικό της μοναδικότητας που χαρακτηρίζει το νησί.

Εναρκτήριες εκθέσεις, του φωτογράφου Κωνσταντίνου Μ. Λεμού «ΚΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΓΗ» στους χώρους του Ιδρύματος Μπελλώνια και της ζωγράφου Παλίντας Γεωργουλάκου «Ζωφοριάζουσες» με συνθέσεις βασισμένες πάνω στο ελληνικό γυναικείο κάλλος αρχαίων αγαλμάτων και τοιχογραφιών στο Santorini Arts Factory αντιστοίχως. Θα  αποτελέσουν εναρκτήρια αναφορά των Events που θα ακολουθήσουν με κονσέρτα πιάνου των Γ.Ε. Λαζαρίδη, Ά. Καπέλη, Μ. Τάγκα, (με σημείο αναφοράς τα “Lyric Pieces” του Grieg) ενώ συγγραφείς όπως οι Γιάννης Ευσταθιάδης και Έλενα Ματθαιοπούλου θα πλαισιώσουν ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Προσελκύοντας κοινό και επισκέπτες, που θέλουν να πάρουν μαζί, κάτι από το μήνυμα της τέχνης τους.

THE PIANO PROJECT, η θερινή έκδοση του, στο νησί της Σαντορίνης.-1
@Michael Tagkas/Μιχάλης Τάγκας
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT