Great Photo Awards 2023

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Διεθνούς Φωτογραφικού Διαγωνισμού “Black & White World”

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Great Photo Awards με χαρά ανακοινώνουν το μεγάλο νικητή, τους νικητές επιμέρους κατηγοριών και τους επιλαχόντες με αναρτήσεις, του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα “Black & White World”, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με αξιοσημείωτη επιτυχία και θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες και τα μέσα. Οφείλουμε να εκφράσουμε τους επαίνους για το υψηλό επίπεδο των υποβληθέντων έργων και να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες σε όλες τις κατηγορίες (Δρόμος, Πορτραίτο, Γυμνό, Τοπίο και Μινιμαλισμός) για τη δημιουργικότητα, την τεχνική και τον ενθουσιασμό τους.

Ο Μεγάλος Νικητής, επίσης νικητής στην κατηγορία Δρόμος, είναι ο Eddy Verloes (Βέλγιο) για την εξαιρετική του φωτογραφία, από την σειρά Losing our Minds, που απεικονίζει μια ομάδα νεαρών Υπέρ Ορθόδοξων Εβραίων σε μια ευχάριστη στιγμή στην εξοχή κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid. Το βραβείο είναι επταήμερη φιλοξενία σε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Mitsis Hotels και 250€ μετρητά.

Νικήτρια στην κατηγορία Πορτραίτο είναι η Angelika Gawruluk/Aνθοπούλου (Ελλάδα) για το συγκινητικό, γεμάτο συναίσθημα πορτραίτο τεσσάρων γενεών της ίδιας οικογένειας, μια σπάνια σύμπτωση και ανάδειξη των οικογενειακών δεσμών. Το βραβείο είναι 250€ μετρητά.

Νικήτρια στην κατηγορία Γυμνό είναι η Λυδία Βεροπούλου (Ελλάδα) για το απροσποίητο, φυσικό και πετυχημένο ως προς την αποφασιστική στιγμή γυμνό που συνδυάζει τη φόρμα και την απόδοση τονικότητας. Το βραβείο είναι 250€ μετρητά.

Νικητής στην κατηγορία Τοπίο είναι ο Μateo Strassera (Ιταλία) για την υψηλού επιπέδου ερμηνεία του Βόρειου Σέλας (Aurora Borealis) αντιπαραθέτοντας την απεραντοσύνη του ουρανού με το μοναχικό δέντρο. Το βραβείο είναι 250€ μετρητά.

Νικητής στην κατηγορία Mινιμαλισμός είναι ο Άγγελος Νικολόπουλος (Ελλάδα) για την έμπνευσή του να μετάσχει με ένα αφαιρετικό concept που προκαλεί τον παρατηρητή να θέσει ερωτήματα για το μήνυμα και το νόημα. Το βραβείο είναι 250€ μετρητά.

Η αξιολόγηση έγινε από τα έγκριτα μέλη της  διεθνούς κριτικής επιτροπής: Jean-Christophe Béchet (Γαλλία), Emanuele Costanzo (Ιταλία), Παναγιώτη Καλδή (Ελλάδα), Shridhar Kunte (Ινδία) και George Schaub (ΗΠA) που μετέφεραν την εμπειρία και γνώση τους αποτιμώντας με αντικειμενικότητα τα υποβληθέντα έργα.

Δείτε όλους τους νικητές του φετινού διαγωνισμού στο link: https://gphotoawards.com/winners-great-photo-awards/

Great Photo Awards 2023

https://gphotoawards.com/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT