Οι αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου στην πράξη

Οι αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου στην πράξη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 (17:30 – 20:30) Σεμινάριο με τίτλο «Οι αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου στην πράξη (Ν 5053/2023)», διάρκειας 3 ωρών και εισηγήτριες την κα Μαρία Ρηγάκη, Partner, Employment and Social Security Law, Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία Μέλος του Δικτύου Εταιριών EY Law, την κα Μαρία Γκάτζου, Senior Associate, Employment and Social Security Law, Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία Μέλος του Δικτύου Εταιριών EY Law, την κα Χριστίνα Ζιάκκα, Associate Lawyer, Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία Μέλος του Δικτύου Εταιριών EY Law και την κα Ευαγγελία Πατσιαλού, Associate Lawyer, Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία Μέλος του Δικτύου Εταιριών EY Law.

Ο άρτι ψηφισθείς εργασιακός νόμος δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα για εργαζομένους και εργοδότες, γεννώντας την ίδια στιγμή πρακτικά ερωτήματα τόσο για τους νομικούς της πράξης όσο φυσικά και για τα τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού, τα οποία καλούνται να ανταποκριθούν στις νέες κανονιστικές απαιτήσεις. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να δοθούν πρακτικά εφόδια και κρίσιμες απαντήσεις για τις σημαντικές αλλαγές που κομίζει ο νέος νόμος στις εργασιακές σχέσεις, εξασφαλίζοντας μέσα από την υψηλή κατάρτιση των εισηγητριών μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αναλυτικό διάγραμμα ύλης, το κόστος συμμετοχής και τους τρόπους παρακολούθησης, μπορείτε να αντλήσετε εδώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 210 3678925 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT