Princess Y95: Το επόμενο, συναρπαστικό κεφάλαιο στο Motor Yachting

Princess Y95: Το επόμενο, συναρπαστικό κεφάλαιο στο Motor Yachting

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Y95 της Princess Yachts σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σας εισάγει στην εμπειρία του εξαιρετικού. Με μήκος 29,1 μέτρα, αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα -lower deck, main deck, flybridge- οι χώροι των οποίων αξιοποιούνται ιδανικά, εξυπηρετώντας ως και 12 επιβάτες. Υπεύθυνοι γι’ αυτό, οι Bernard Olesinski -ένας θρύλος στον χώρο του σχεδιασμού σκαφών και μόνιμος συνεργάτης της Princess- και το design house Pinifarina – ένα εμβληματικό όνομα που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Η ναυαρχίδα της σειράς Y της Princess Yachts, έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην άνεση και στο στιλ, δίνοντας όμως την ίδια βαρύτητα στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της γάστρας του σκάφους έτσι ώστε να παρέχει κορυφαία θαλάσσια προστασία και οικονομία καυσίμων, σε ταχύτητες έως και 24 κόμβους.

Η εξελιγμένη εξωτερική του σχεδίαση προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα beach club της κατηγορίας του, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόλαυση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το Υ95 διαθέτει τα μεγαλύτερα Hull Windows που έχουν εγκαταστάθηκαν ποτέ σε γιοτ της Princess, ενώ οι ευρύχωροι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι διαβίωσης είναι συγκρίσιμοι με εκείνους πολύ μεγαλύτερων σκαφών

Το ξύλο κυριαρχεί, με το teak στο κατάστρωμα και την καρυδιά και τη βελανιδιά στις καμπίνες, ενώ η σύγχρονη τεχνολογία δίνει το «παρών» σε κάθε επίπεδο, από το σύστημα πλοήγησης μέχρι την 65” 4K UHD LED τηλεόραση και το ηχοσύστημα Naim.

Σε επίπεδο εσωτερικής διαρρύθμισης, το Υ95 διαθέτει 5 ευρύχωρες καμπίνες επισκεπτών με ιδιωτικό μπάνιο, έχοντας την owner’s cabin στο main deck τοποθετημένη καθ’ όλο το πλάτος του σκάφους. Ευρύχωρος είναι επίσης και ο χώρος διαμονής του πληρώματος, που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Όσον αφορά τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, η ομάδα του Princess Design Studio είναι στη διάθεσή σας, έτσι ώστε οι χώροι των ονείρων σας να γίνουν κομμάτι του Y95. Συνολικά, η αρμονική του διάταξη δημιουργεί ένα πολυτελές καταφύγιο, που μπορείτε ν’ απολαύσετε είτε βρίσκεται δεμένο στη μαρίνα, είτε καταμεσής του πελάγους.

Η κρυφή δύναμη όμως του Y95 βρίσκεται κάτω από το νερό. Η αξιοπιστία και οι επιδόσεις των δύο μηχανών MAN 2.000 mhp V12, εγγυώνται έως και χίλια ναυτικά μίλια ταξιδιού με ταχύτητες έως και 24 κόμβους, για διαδρομές πολύ πέρα από τον ορίζοντα του απέραντου γαλάζιου. Φυσικά, όσο μακριά και αν βρεθείτε, το 24/7 Lifeline support της Princess, με διεθνή υπηρεσία SOS, παροχή ιατρικής βοήθειας και security από τη MedAire, είναι στη διάθεσή σας.

Ένα lifestyle statement, έτοιμο να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Αυτό είναι το Princess Y95!

Το Princess Y95 διατίθεται στην ελληνική αγορά από την American Marine, μέλος του Ομίλου Φάις. Η American Marine αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά από το 1995 διεθνή αναγνωρισμένα yachting brands και ναυπηγεία από το εξωτερικό. Η συνεργασία με την Princess Yachts -της οποίας μάλιστα είναι ένας από τους παλαιότερους distributor σε όλον τον κόσμο- αποτελεί βασικό κομμάτι δραστηριότητάς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT