Ο Όμιλος Πολίτη μας ξανασυστήνει τον Pride 98.6

Ο Όμιλος Πολίτη μας ξανασυστήνει τον Pride 98.6

Νέα ταυτότητα, νέος ήχος

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέο ήχο, ανανεωμένο λογότυπο και καινούργια πρόσωπα ο Pride 98.6 έκανε πρεμιέρα και η νέα του ταυτότητα είναι εμφανής.

Με σήμα του το «Ανοιχτό Ραδιόφωνο», ο νέος Pride ήρθε να αναδιαμορφώσει τα FM και να αφήσει το στίγμα του, αποτελώντας μια ιδιαίτερη πρόταση για τους ακροατές. Παίζει adulternative (!) μουσική, ταξιδεύει στο χρόνο και παράλληλα ανακαλύπτει τους νέους καλλιτέχνες του σήμερα. Βγαίνει στους δρόμους της πόλης με live εκπομπές, διοργανώνει συναυλίες αλλά και δράσεις με κοινωνικές ομάδες, κάνει αφιερώματα, θυμάται και θυμίζει!

Περνώντας μια μετασχηματιστική εξέλιξη, ο Pride 98.6 είναι κάτι περισσότερο από ένας ραδιοφωνικός σταθμός. Με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα και την συμπερίληψη, ο σταθμός αναδύεται ως ένα φως ποικιλομορφίας στον ραδιοφωνικό  χώρο.

Πιστεύει σε έναν κόσμο χωρίς ταμπέλες, στερεότυπα και διακρίσεις. Περήφανος για ό, τι αγαπάει, πιστεύει, ελπίζει και επιλέγει. Ακούει τη «φωνή» της κοινωνίας που εξελίσσεται και προσπαθεί να αφήσει θετικό αποτύπωμα φωτίζοντας τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους, τις ελπίδες, τις ανάγκες, τις αγάπες, τη μοναδικότητά τους.

Οι παραγωγοί, άνθρωποι του ραδιοφώνου, με ταυτότητα, άποψη και βαθιά γνώση του μέσου, άνοιξαν μικρόφωνα και γεμίζουν της μέρες μας με φως, ελπίδα και χαρά! Με κέντρο την μουσική και βασική συνιστώσα τον άνθρωπο το πρόγραμμα του Pride 98.6 έρχεται να ενημερώσει, να ενδυναμώσει, να εμπνεύσει, να προβληματίσει, να ψυχαγωγήσει, να χαρίσει χαμόγελα και να φέρει τον παλμό της πόλης στα FM!

Το ξεκάθαρο μουσικό και κοινωνικό περιεχόμενο του σταθμού τόσο στον αέρα όσο και στα Social Media του, αντανακλά τη δέσμευσή του να καλλιεργήσει μια πολυφωνική, ποικιλόμορφη και φιλόξενη κοινότητα για όλους, όλες και όλ@.

Οι πλατφόρμες του, πέρα από ένας χώρος γεμάτος μουσική, προτάσεις καλλιτεχνών και νέα, είναι και ένα καλειδοσκόπιο φωνών που μοιράζονται τις ιστορίες τους. Και αν η μουσική είναι η γέφυρα που μας ενώνει, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η μεγάλη λεωφόρος για ουσιαστικές συνδέσεις.

Ο Όμιλος Πολίτη και ο νέος Pride 98.6, επαναπροσδιορίζουν τα «ραδιοφωνικά κύματα», γιορτάζοντας την ομορφιά της ποικιλομορφίας και τη δύναμη της μουσικής να ενώνει. Με στόχο μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, πιστεύουν βαθιά στην συμπερίληψη. Αυτονόητα, παντού και πάντα. Σε αυτό το ταξίδι, έτσι χτυπά η καρδιά του σταθμού!

Pride 98.6 Ανοιχτό Ραδιόφωνο.

Το πρόγραμμα του σταθμού:

07:00 – 10:00 Mυρτώ Κοντοβά + Ζοe Pre

10:00 – 12:00 Χρήστος Παπαμιχάλης

12:00 – 15:00 Μαρία Πετρίδη

15:00 – 18:00 Κωνσταντίνα Νικολοπούλου

18:00 – 20:00 Γιάννης Καστανάκης

20:00 – 07:00 Pride Non Stop

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT