Nova Fiber: Υπερυψηλές ταχύτητες Internet σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας

Nova Fiber: Υπερυψηλές ταχύτητες Internet σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας

Αναβαθμισμένη εμπειρία, γρήγορο και αξιόπιστο Ιnternet σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το Nova Fiber

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οπτική ίνα αποτελεί αδιαπραγμάτευτα την τεχνολογία του μέλλοντος. Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή υπερυψηλών ταχυτήτων, ξεκλειδώνει τη δυνατότητα της απρόσκοπτης επικοινωνίας, «καταργεί» τις αποστάσεις και αλλάζει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και επικοινωνούμε.

Η Nova επιταχύνει την ψηφιακή μετάβαση, παρέχοντας πρόσβαση στα απεριόριστα οφέλη της ραγδαίας εξελισσόμενης κοινωνίας των Gigabit για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, όσοι ζουν και εργάζονται σε Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο και Κυψέλη και έχουν κάλυψη στο δίκτυο Nova Fiber μέσω FTTH, μπορούν να παίζουν παιχνίδια online, να streamάρουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο και να δουλεύουν άνετα, χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Το δίκτυο οπτικών ινών Nova Fiber είναι ήδη διαθέσιμο σε πάνω από 100.000 σπίτια στο Δήμο Αθηναίων, ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 160.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024.

Στη νέα αυτή «εποχή των Gigabit», η πληροφορία ταξιδεύει με ταχύτητες φωτός προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα και αμεσότητα και καθιστώντας δυνατή την περαιτέρω ανάπτυξη των επιστημών και του επιχειρείν, την αλλαγή του εργασιακού κατεστημένου και μέσα από όλα αυτά, ολόκληρη τη ζωή μας.

Nova Fiber: Υπερυψηλές ταχύτητες Internet σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας-1

To Μέλλον έρχεται ως το σπίτι

Το Nova Fiber, θέτει τα θεμέλια για το Μέλλον της χώρας, δημιουργώντας υποδομές που θα αλλάξουν τη πραγματικότητα για εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Γιατί οι γειτονιές που είναι στη fiber εποχή της Nova δεν αποτελούν παρά ένα μικρό τμήμα του μεγάλου επενδυτικού της σχεδίου, αξίας 2 δις που φιλοδοξεί να φέρει το internet οπτικής ίνας σε κάθε γωνιά της χώρας καλύπτοντας, τελικά, το 70% της επικράτειας και το 40% του ελληνικού πληθυσμού έως το 2027. Το δίκτυο, για την ανάπτυξη του οποίου προβλέπεται η δημιουργία 22.000 χλμ. οπτικών ινών, θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για υπερυψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet.

Το Nova Fiber εξασφαλίζει 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες έως 1 Gbps σε προσιτές τιμές για όλους. Αρκεί να διαλέξεις εκείνο το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου σπίτι, ανάμεσα από τα παρακάτω:

  • Πρόγραμμα Fiber 300 Mbps με ταχύτητες ως 300 Mbps με €26/μήνα
  • Πρόγραμμα Fiber 500 Mbps με ταχύτητες ως 500 Mbps με €29/μήνα
  • Πρόγραμμα Fiber 1 Gbps με ταχύτητες ως 1 Gbps με €33/μήνα

Χάρη στην τεχνογνωσία και τη στήριξη της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη του οποίου η Nova είναι μέλος, αλλάζει το ελληνικό γίγνεσθαι με υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι, Nova Fiber με τιμές από μόλις €26 το μήνα και ταχύτητες έως 1Gbps.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για το Nova Fiber και τα Fiber προγράμματα της Nova, στα καταστήματα της NOVA καθώς και στο nova.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT