Οι γάτες πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο 15 γελοιογράφων για το 2024

Οι γάτες πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο 15 γελοιογράφων για το 2024

Οσα σύννεφα κι αν σκεπάζουν τις ζωές όλων μας, όσες προκλήσεις κι αν μας επιφυλάσσει η ανθρώπινη μοίρα, μια χνουδωτή γουργουριστή ύπαρξη θα είναι εκεί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει ερώτηση όπου η γάτα να μην είναι μια καλή απάντηση. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο οποίο η γάτα να μην είναι η λύση. Δεν υπάρχει δυσκολία στην οποία η γάτα να μην είναι η παρηγοριά. Οσα σύννεφα κι αν σκεπάζουν τις ζωές όλων μας, όσες προκλήσεις κι αν μας επιφυλάσσει η ανθρώπινη μοίρα, μια χνουδωτή γουργουριστή ύπαρξη θα είναι εκεί για να κάνει τα πράγματα αυτομάτως καλύτερα. Συνολικά 15 γελοιογράφοι σχεδίασαν από μια γάτα για κάθε μήνα του χρόνου για το ημερολόγιο «Ωδή στη γάτα», σαν ξόρκι και φυλαχτό για τα καλοκαίρια και τους χειμώνες μας. Για να είναι η χρονιά καλύτερη….όσο πατάει η γάτα!

Με σκίτσα των: Κουντουρή, Βάη, Ρουγγέρη, Ζερβού, Οθωναίου, Antono, Δερβενιώτη, Μητσομπόνου, Lemki, Παπαγεωργίου, Μηλά, Ζαχάρη, Τζαμπούρα, Drani, Μαραγκού.

Αποσπάσματα κειμένων και ποιημάτων των: Patricia Highsmith, Ουίλλιαμ Μπάροουζ, Charles Bukowski, Κ.Π.Καβάφη, Νίκου Δήμου, T.S.Eliot, Alan Davoe, Νίκου Καββαδία, Edgar Allan Poe, Ειρήνης Αϊβαλιώτου, Αργυρώς Λύτρα.

Οι γάτες πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο 15 γελοιογράφων για το 2024-1

Εκδόσεις: cartoonbee
Ταυτότητα έκδοσης: Επιτραπέζιο Ημερολόγιο 2024
«Ωδή στη γάτα»
Διάσταση 16,4 Χ 17,5 εκ.
Σελίδες 28
Στα βιβλιοπωλεία και στο eshop: www.cartoonbee.com

Και για παραγγελίες: Cartoonbee / Τηλέφωνο: 694 459 5150
και στο email: [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT