Φιλανθρωπικό Gala: «Η Μουσική για τον Άνθρωπο»

Φιλανθρωπικό Gala: «Η Μουσική για τον Άνθρωπο»

Η Ομάδα Εθελοντισμού «ΣΤΗΡΙΞΗ» και το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer διοργανώνουν φιλανθρωπικό Gala στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ομάδα Εθελοντισμου «ΣΤΗΡΙΞΗ» και το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GINA BACHAOUER διοργανώνουν  φιλανθρωπικό Gala Νέων Βραβευμένων Σολίστ και Συνόλων με τίτλο « Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.Την καλλιτεχνική επιμέλεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης υπογράφει ο Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας. Συμμετέχουν οι σολίστ Άννα-Μαρία Γυπάκη, Γιώργος Δαρμής, Λουκάς Δέλλιος, Αγγελική Διαμαντή, Μαργαρίτα Κολάση, Ιωάννα Κύκνα, Σωτήρης Λουίζος, Ελευθέριος Μισιργής, Χρήστος Πηλός,  Αλέξανδρος Σιουπούλης και Ηλίας Φουλίδης. Την εκδήλωση πλαισιώνουν η Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και το μπαλέτο της Σχολής Χορού Φωτεινής Παυλοπούλου.

Με την διοργάνωση αυτή η «ΣΤΗΡΙΞΗ», μη κερδοσκοπικό και μη επιδοτούμενο  σωματείο, προσδοκά να έχει την υποστήριξη του κοινού ώστε να της δοθεί η δυνατότητα να ανταποκριθεί στο φιλανθρωπικό της έργο, ένα έργο που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια, γιγαντώθηκε σταδιακά και έχει αποδέκτες οικογένειες, συνήθως μονογονεϊκές ή πολύτεκνες, οι οποίες παράλληλα με τις εξαιρετικά δυσχερείς, δυσμενείς και αντίξοες οικονομικές συνθήκες αντιμετωπίζουν μια πληθώρα προβλημάτων. Οι οικογένειες αυτές  υποδεικνύονται στη  «Στήριξη» από το Κέντρο Υποστήριξης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Για την συνέχιση και τη διεύρυνση του έργου της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ»  ζητούμε την δική σας  υποστήριξη με την παρουσία σας στην  συναυλία μας.

Εισιτήρια για τη συναυλία πωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μέσα από την ιστοσελίδα του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT