Gillette: Μικρές καινοτομίες που αλλάζουν τη ζωή μας

Gillette: Μικρές καινοτομίες που αλλάζουν τη ζωή μας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία της Gillette είναι μια αέναη αναζήτηση της τελειότητας. Περικλείει μέσα της το πάθος για την επιστήμη και την τεχνολογία. Αλλά, πάνω από όλα, αφορά το πιο άνετο και βαθύ ξύρισμα.

Από τη μονή λεπίδα των κουρείων που απαιτούσε δεξιοτεχνία, έπρεπε σίγουρα να υπάρχει ένας πιο ασφαλής τρόπος ξυρίσματος. Και τον ανακάλυψε ο King C. Gillette το 1900, δημιουργώντας την πρώτη λεπίδα ασφαλείας, τόσο λεπτή και ακριβής που οι ειδήμονες του MIT θεωρούσαν αδύνατο να δημιουργηθεί.  Έτσι όλοι οι άνδρες μπορούσαν να απολαμβάνουν επαγγελματικό ξύρισμα, στην άνεση του σπιτιού τους.

Το όραμά του αποτέλεσε την έμπνευση για περισσότερα από 100 χρόνια καινοτομίας και μας επιτρέπει να εξελίσσουμε την εμπειρία ξυρίσματος ανά τον κόσμο, προσφέροντας «Ότι καλύτερο για τον Άντρα».

Το σχήμα της κεφαλής και ο αριθμός των λεπίδων έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και έχουμε φτάσει στην καινοτομία Gillette ProGlide. Μια ξυριστική μηχανή με τεχνολογία FlexBall™ , που σχεδιάστηκε για μέγιστη επαφή με κάθε γωνία του ανδρικού προσώπου, ενώ η κάθε μια από τις 5 ProBlades™ λεπίδες προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στο χειρισμό ακόμα και από ένα χειρουργικό νυστέρι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT