Όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό «Kathimerini.gr για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό «Kathimerini.gr για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

8' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία  «ΝΕΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝ. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Ν. Φάληρο του Δήμου Πειραιά στην οδό Εθν. Μακαρίου και Δημ. Φαληρέως αρ. 2  (εφεξής «ΕΤΑΙΡΙΑ») διοργανώνει προωθητική ενέργεια – Διαγωνισμό, με τίτλο «Kathimerini.gr για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» (εφεξής «Διαγωνισμός») με τους κατωτέρω αναλυτικούς όρους συμμετοχής και ανάδειξης νικητών κατόπιν κληρώσεως.
Ο Διαγωνισμός  θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου με τίτλο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» (εφεξής το «Συνέδριο»), στο οποίο συμμετέχει η ΕΤΑΙΡΙΑ ως Χορηγός Επικοινωνίας και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής) το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 29/3/2024 έως και την Κυριακή 31/3/2024 στο χώρο του περιπτέρου της ΕΤΑΙΡΙΑΣ (εφεξής το «περίπτερο»).

1. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής/μία νικήτρια και πέντε (5) αναπληρωματικοί κατόπιν ηλεκτρονικής κληρώσεως. Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν οι συμμετοχές που θα εγγραφούν δωρεάν στo site kathimerini.gr πατώντας το εικονίδιο χρήστη (ανθρωπάκι) στην πάνω δεξιά γωνία του site kathimerini.gr και συμπληρώνοντας στη συνέχεια από τη συσκευή τους τη φόρμα με τα απαραίτητα ζητούμενα στοιχεία και επίσης εγγραφούν σε δύο από τα newsletters της kathimerini.gr. Απαραίτητη προυπόθεση να έχουν επίσης επιλέξει το check box συμμετοχής στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και να έχουν αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού. Ο νικητής/η νικήτρια της κλήρωσης θα κερδίσει τρεις (3) διανυκτερεύσεις μαζί με ένα ακόμα άτομο, σε ένα από τα πετρόχτιστα σπίτια του Montanema Handmade Village με χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό & οργανωμένες δραστηριότητες με θέμα τη φύση και τη γαστρονομία, διάρκειας ισχύος ενός έτους από την ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης (εκτός επίσημων αργιών και εορταστικών τριημέρων) (στο εξής «Δώρο»). . Επίσης θα πρέπει να έχει γίνει εγκαίρως κράτηση στο τηλ. 2445045220. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, ο νικητής/η νικήτρια θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι εγεγγραμμένος/η στην kathimerini.gr και στα newsletters που επέλεξε, κατά τη στιγμή της κλήρωσης, αλλιώς η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση για την επιλογή των νικητών, έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, επισκεφθούν το περίπτερο της Εταιρίας και συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό με τη δωρεάν εγγραφή τους τόσο στο kathimerini.gr (ιδιοκτησίας της ΕΤΑΙΡΙΑΣ) όσο και σε τουλάχιστον δύο από τα newsletters της kathimerini.gr που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. 

3. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει:  να συμπληρώσει τις σχετικές φόρμες εγγραφής με τα απαραίτητα ζητούμενα στοιχεία (email, ονοματεπώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης, εκπαίδευση, απασχόληση), φέροντας την ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση αυτών. Η απουσία ή μερική έλλειψη, καθώς και η μη αληθής συμπλήρωση του email ή/και οποιουδήποτε στοιχείου του συμμετέχοντα, σημαίνει αυτόματο αποκλεισμό του από το Διαγωνισμό.
Επίσης, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό πρέπει να λάβει γνώση και να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους όρους του παρόντος Διαγωνισμού, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο με την ένδειξη «Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής».
Η συμπλήρωση των στοιχείων και η χορήγησή τους συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού, των οποίων οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώση προηγουμένως και συνεπάγεται τη συνεπακόλουθη παραίτηση των συμμετεχόντων από κάθε τυχόν αξίωση έναντι της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή του ιδίου προσώπου στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες από μία συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο, οι επόμενες της πρώτης συμμετοχής του θα ακυρώνονται και δε θα λαμβάνονται υπόψη, οποτεδήποτε διαπιστωθεί αυτό, ακόμη και κατά το στάδιο παράδοσης του Δώρου.
Το προσωπικό της ΕΤΑΙΡΙΑΣ,  οι σύζυγοι αυτών, οι συγγενείς τους μέχρι και 2ου βαθμού, καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτική ικανότητας ( αρ. 128ΑΚ) ή είναι περιορισμένα ικανοί (αρ.129 ΑΚ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

4. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ στο Ν. Φάληρο Πειραιά (Εθν. Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 – 3ος όροφος) εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η έως και την 14η Απριλίου 2024. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν μόνον οι έγκυρες συμμετοχές. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή.

5. Ο τακτικός νικητής του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί μέχρι και την  15η Απριλίου, με την αποστολή email από την ΕΤΑΙΡΙΑ στο email που δήλωσε με τη συμμετοχή του. Ο νικητής υποχρεούται να αποστείλει έως την 22η Απριλίου 2024 απαντητικό email με το οποίο θα δηλώνει εάν αποδέχεται το Δώρο του Διαγωνισμού, αλλιώς θα χάνει το δικαίωμα πάνω σε αυτό.
Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποστείλει απαντητικό email κατά τα προαναφερόμενα, ή απαντήσει ότι δεν αποδέχεται το Δώρο, ή ακυρωθεί η συμμετοχή του, η ΕΤΑΙΡΙΑ θα ειδοποιεί τους αναπληρωματικούς νικητές κατά τη σειρά ανακήρυξής τους έως την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, για τους οποίους θα τηρηθεί ομοίως η παραπάνω διαδικασία. 

6. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δε θα  φέρει καμία ευθύνη αποζημίωσης ή παροχής άλλου δώρου στο νικητή σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία ή για λόγους που αφορούν τον ίδιο  δεν μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Δώρο (ολικά ή μερικά).

7. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν έχει καμία ευθύνη, προς τον νικητή, αναπληρωματικό ή τρίτο, για οποιαδήποτε  ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σ’ αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό, ή το Δώρο του Διαγωνισμού, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετιζόμενη με τον παρόντα Διαγωνισμό και το προσφερόμενο Δώρο. 
Η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ περιορίζεται αποκλειστικά στην διάθεση του Δώρου και μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και την παράδοση του Δώρου, παύει οριστικά κάθε υποχρέωση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. 

8. Η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ εξαντλείται με την ενημέρωση του νικητή και του Μοντανέμα  για τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού. 

9. Ο νικητής (τακτικός ή αναπληρωματικός) σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμη και αυτό της παράδοσης του Δώρου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους :
(α)  σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, αποδειχθεί ότι δεν έχει αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολο τους, ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό σύμφωνα με τους παρόντες όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας ή/και ταυτότητας του νικητή δεν είναι αυτά τα οποία έχει δηλώσει αρχικώς, (γ) εάν οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από την ΕΤΑΙΡΙΑ παράνομη ή καταχρηστική ή προσβάλει την εικόνα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ή τα χρηστά ήθη, τη δημόσια αιδώ, κ.λ.π. κατά την κρίση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και (δ) σε περίπτωση που είναι αδύνατη η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον νικητή, γεγονός που θα καθιστά αδύνατη την ενημέρωσή του, ή/και σε περίπτωση άρνησης αυτού να αποδεχθεί το Δώρο ή/και σε περίπτωση μη χορήγησης των προσωπικών του στοιχείων και διεύθυνσης για την αποστολή του Δώρου, ή/και επίδειξης αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας για την αποδοχή του Δώρου. 
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή μέσο.
Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή για λόγους που αναφέρονται ανωτέρω,  το δικαίωμά του στο δώρο  χάνεται οριστικά και θα καλείται αναπληρωματικός νικητής.
Εφόσον τελικά δεν βρεθεί ούτε αναπληρωματικός  νικητής,   η ΕΤΑΙΡΙΑ έχει την διακριτική ευχέρεια διάθεσης του δώρου κατά την κρίση της.

10. Διευκρινίζεται, ότι το ως άνω  Δώρο παρέχεται ένεκα προκηρύξεως και κατά κανέναν τρόπο ένεκα άλλης αιτίας, ιδίως όχι ένεκα δωρεάς. Το  Δώρο είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται, δεν κληρονομείται, δεν ανταλλάσσεται, ούτε αντικαθίσταται με άλλο και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα ή άλλο αντάλλαγμα.

11. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό συλλέγονται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: email, ονοματεπώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης, εκπαίδευση, απασχόληση).Τα δεδομένα συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας από την ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία ενεργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων, με σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη του νικητή, την επικοινωνία και ενημέρωση του νικητή αναφορικά με την ανάδειξή του ως νικητή και την απόδοση – αποστολή του Δώρου σε αυτόν βάσει του εννόμου συμφέροντος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για άλλους σκοπούς πέρα από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση που η ΕΤΑΙΡΙΑ επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για άλλους σκοπούς, θα το κάνει μόνον αφού ενημερώσει τον κάθε συμμετέχοντα σχετικά και λάβει τη σαφή και ρητή συγκατάθεσή του.
Μετά την παράδοση του Δώρου, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, των συμμετεχόντων/νικητών του Διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ή σε περίπτωση που έχουν δώσει τη ρητή συγκατάθεσή τους για χρήση των δεδομένων για άλλους σκοπούς. Ειδικότερα σε περίπτωση που υφίσταται διαφορά ή καταγγελία αναφορικά με το Διαγωνισμό, τα δεδομένα δύναται να διατηρούνται μέχρι την οριστική επίλυση της διαφοράς. Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος τα δεδομένα θα καταστρέφονται με τρόπο που να μην είναι τεχνικά εφικτή η ανάκτησή τους και θα διαγράφονται.

12. Οι συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων:
• Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που τους αφορούν,
• Διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την προωθητική ενέργεια,
• Περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων τους,
•Φορητότητα των δεδομένων τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά τους να λάβουν τα δεδομένα τους σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας και 
• Εναντίωση στην επεξεργασία
τα οποία μπορούν να ασκήσουν αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  με θέμα «Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων αναφορικά με το Διαγωνισμό «Kathimerini.gr για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».
Σε περίπτωση που το αίτημα άσκησης δικαιώματος τους δεν απαντηθεί εντός προθεσμίας ενός μηνός – με υπό προϋποθέσεις παράταση δύο μηνών-  ή το ζήτημα τους δεν επιλυθεί οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα  υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ λαμβάνει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

13. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δικαιούται να ματαιώσει το Διαγωνισμό, να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης  ή να τροποποιήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο τους παρόντες όρους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές ή ματαίωση του διαγωνισμού από την kathimerini.gr.Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή τρίτων, αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια ματαίωση ή τροποποίηση και οι συμμετέχοντες ή τρίτοι δεν δικαιούνται να στραφούν σε βάρος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ για την αιτία αυτή.

14. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.  

15. Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία που απορρέει από την παρούσα προκήρυξη ή σχετίζεται με αυτή θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας (αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας, ακόμη και συντρέχουσας) σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT