The Pilot Center, το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα

The Pilot Center, το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αναζητάτε μοναδικές εμπειρίες και νέους τρόπους διασκέδασης, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το  The Pilot Center το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα. Στο The Pilot Center έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυθεντικές εμπειρίες προσομοίωσης, σε 4 πραγματικούς προσομοιωτές, επιλέγοντας κάθε φορά και διαφορετικό σενάριο πτήσης ή οδήγησης.

Στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη η επίσκεψη σε αντίστοιχα κέντρα καθώς προσφέρουν μια διαφορετικής μορφής ψυχαγωγία, που αποτελεί τάση. Η ευκαιρία, δηλαδή, να βιώσει κάποιος τόσο ξεχωριστές στιγμές και να οδηγήσει ή να πιλοτάρει υπέρ-μηχανές όπως αγωνιστικά αυτοκίνητα ή αεροσκάφη που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε πρόσβαση. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα κανονικής εκπαίδευσης μέσα από τους προσομοιωτές, σε βαθμό που μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μάθει να πετάει αεροσκάφος ή να οδηγεί αγωνιστικό αυτοκίνητο, καθώς η εμπειρία είναι απόλυτα ρεαλιστική.

Προσομοίωση πτήσης με Αεροσκάφος Α320  

Η προσομοίωση πτήσης αναπαριστά ολόκληρη την εμπειρία πτήσης μέσα σε έναν ελεγχόμενο χώρο. Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πραγματικό πιλοτήριο ενός επιβατικού Αεροσκάφους Α320. Υπό την καθοδήγηση επαγγελματία πιλότου αναλαμβάνετε το πηδάλιο και γίνεστε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, μαθαίνετε όλη τη διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης, τα βασικά συστήματα και όργανα, επιλέγετε προορισμό και καιρικές συνθήκες και απολαμβάνετε μια ολιστική εμπειρία αεροδρομίου. Αδιαμφισβήτητα το να μάθετε να κυβερνάτε ένα αεροσκάφος είναι μια συναρπαστική εμπειρία ζωής, ενώ λαμβάνετε παράλληλα και πολύτιμες γνώσεις γύρω από την τεχνολογία και την αεροναυπηγική. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον προορισμό σας ανάμεσα σε 24.000 επιλογές!

Μια εμπειρία που επιλέγουν και αρκετοί εκπαιδευόμενοι πιλότοι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, λόγω χαμηλότερου κόστους, αλλά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

The Pilot Center, το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα-1

Προσομοίωση πτήσης με Μαχητικό Falcon F-16

Ο προσομοιωτής μαχητικού αεροσκάφους Falcon F-16 εξομοιώνει τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού μαχητικού, παρέχοντας την δυνατότητα επιλογής διαφορετικών κάθε φορά σεναρίων πτήσης και αποστολών. Βουτιές στον αέρα, αερομαχίες με οπλικά συστήματα, ανεφοδιασμούς, αναγνωριστικές πτήσεις, επιθέσεις και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα. Με την καθοδήγηση έμπειρου πιλότου θα μπορείτε να χειριστείτε τον προσομοιωτή, θα μυηθείτε στα μυστικά της πολεμικής αεροπορίας και θα διαχειρίζεστε ειδικές καταστάσεις που απαιτούν άμεσες λύσεις και αποφάσεις.

The Pilot Center, το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα-2

Προσομοίωση Οδήγησης Formula

Για αρκετούς είναι όνειρο ζωής να μπουν έστω και για λίγο στη θέση των παγκόσμιων πρωταθλητών. Μια μοναδική ευκαιρία να πιλοτάρετε ένα ακριβές αντίγραφο μιας κατακόκκινης formula και να νιώσετε την αδρεναλίνη να σας κυριεύει. Ο προσομοιωτής είναι μοναδικός, λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει. Τοποθετημένος πάνω σε ειδική βάση για να νιώθετε όλες τις αναταράξεις, με ρεαλιστικό εσωτερικό, τιμόνι με Force Feedback και πανοραμική θέα, θα σας χαρίσουν την αίσθηση και την ένταση ενός πραγματικού αγώνα formula!

The Pilot Center, το πρώτο κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα-3

Προσομοίωση Οδήγησης WRC  

Οι ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis αλλά και όλες οι φημισμένες διαδρομές του πλανήτη σας περιμένουν για να ζήσετε από κοντά το πιο εντυπωσιακό, το πιο άγριο και απαιτητικό μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου. Ο προσομοιωτής WRC διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός αληθινού αυτοκινήτου αγώνων με πλήρη κίνηση για να νιώθετε όλες τις αναταράξεις των χωμάτινων δρόμων, την ολισθηρότητα των παγωμένων τοπίων της Βόρειας Ευρώπης, την ένταση των επικίνδυνων στροφών. Όλη η συγκίνηση ενός πραγματικού αγώνα, σε απόλυτα αληθινές συνθήκες.

Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Αεροφοβίας  

Περίπου το 20%-25% του πληθυσμού αισθάνεται φοβία να πετάξει με αεροπλάνο.
Το The Pilot Center έχει σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της αεροφοβίας, με ειδική ομάδα ψυχολόγων και έμπειρων πιλότων, με σκοπό να μπορεί ο συμμετέχοντας να ταξιδέψει με αεροπλάνο. Το πρόγραμμα είναι ατομικό, διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και περιλαμβάνει, εκτός από τις συνεδρίες με ψυχολόγους, εξάσκηση στον προσομοιωτή Αεροσκάφους Α320. Στόχος είναι η βιωματική εμπειρία πτήσης, η εξοικείωση με στρεσογόνα συμβάντα όπως αναταράξεις ή δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και η αποκρυπτογράφηση της λειτουργίας του αεροπλάνου. Ο βαθμός επιτυχίας του προγράμματος είναι πάνω από το 90%, με βάση διεθνείς στατιστικές σε παρόμοια προγράμματα σε κέντρα του εξωτερικού.

Γνωρίστε το The Pilot Center, το μοναδικό κέντρο προσομοίωσης στην Ελλάδα. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες, διαφορετικές κάθε φορά, σε πολύ προσιτό κόστος σε σχέση με τα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/

Λ. Βουλιαγμένης 387 Ηλιούπολη, 300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου

Τηλ. +30 210 97 39 240

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT