Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home

Η εργασία από το σπίτι τείνει να γίνει καθημερινότητα για μια ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα εργαζομένων. Με αυτό το δεδομένο, το να στήσεις το ιδανικό work from home φαντάζει και είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η έννοια της τηλεργασίας να ήταν τελείως άγνωστη στη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια αλλά τα τελευταία έτη, μετά την πανδημία του κορονοϊού, το κλασικό σε όλους μας γραφείο τείνει να δώσει τη θέση του στο work from home.

Για αρκετούς εργαζομένους το να δουλεύουν από την ευκολία και την άνεση του σπιτιού τους έχει καταστεί πλέον απαραίτητη συνθήκη για την επίτευξη της πολυπόθητης εργασιακής και προσωπικής ισορροπίας. Έτσι, το να δημιουργήσουν έναν κατάλληλο εργασιακό «σταθμό» στο σπίτι τους είναι σημαντικό. Αν και για αρκετούς είναι μια δύσκολη και αρκετά χρονοβόρα υπόθεση, είσαι σε θέση έπειτα από μια σωστή προετοιμασία, συγκεκριμένους στόχους και κατάλληλα έπιπλα να στήσεις το ιδανικό για εσένα και τις ανάγκες σου γραφείο.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, πάμε να δούμε παρέα τη μικρή λίστα με 5 επιλογές γραφείων που ετοιμάσαμε για εσένα.

@Work Alloy

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home-1

Μίνιμαλ, όμορφο και κομψό. Το γραφείο Alloy της Work αποπνέει έναν… ντιζαϊνάτο αέρα που το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Είναι πρακτικό, ανθεκτικό και με στυλιστικές πινελιές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομορφιάς στη γωνιά ή το δωμάτιο του σπιτιού σου που επέλεξες να μετατρέψεις σε workstation. Η μεταλλική βάση του θα σου παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα αλλά και εγγυάται την ανθεκτικότητα στο χρόνο. Το ξύλο βελανιδιάς και τα μαύρα μεταλλικά στοιχεία δένουν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας μια εικόνα αρμονίας, κίνητρο για ήρεμη εργασία και αύξηση της παραγωγικότητάς σου.

Sit & Stand II

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home-2

Ξέχνα ό,τι ήξερες για τα γραφεία. Το Sit & Stand II σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία. Ποια είναι αυτή; Αν δεν στο πρόδωσε ήδη το όνομά του, το γραφείο αυτό μπορεί να προσαρμοστεί σε ύψος ώστε να δουλεύεις είτε καθιστός είτε όρθιος. Μην σε ξενίζει η ιδέα. Το να μπορείς για κάποια λεπτά, όσα δηλαδή εσύ επιλέξεις, να σηκωθείς από την καρέκλα και να ξεμουδιάσεις, συνεχίζοντας την εργασία σου για να προλάβεις την αυστηρή προθεσμία σου, είναι κάτι που πρέπει να βιώσεις. Το Sit & Stand II διαθέτει ηλεκτρικές ρυθμίσεις για το προσαρμόζεις πανεύκολα όποτε εσύ το επιθυμήσεις. Κρατάει μάλιστα στη μνήμη του 3 διαφορετικές θέσεις εργασίας, για να μην επιλέγεις κάθε φορά από την αρχή το ύψος.

@Work Joy

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home-3

Και περνάμε σε μια επιλογή 2 σε 1. Και γραφείο και βιβλιοθήκη. Το Joy της @Work πέρα από ένα μίνιμαλ γραφείο ενσωματώνει και βιβλιοθήκη. Έτσι, αποκτάς ταυτόχρονα και μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας αλλά και έξτρα χώρο αποθήκευσης που μπορείς να αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Είτε με απαραίτητα έγγραφα, βιβλία ή συσκευές, απαραίτητης για τη δουλειά σου, είτε με διάφορα διακοσμητικά είδη που θα βάλουν μια έξτρα πινελιά στο συνολικό του ντιζάιν. Μιλάμε για το συνδυασμό λειτουργικότητας και εμφάνισης.

@Work Retro

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home-4

Εάν ψάχνεις για μια πιο προσιτή επιλογή αλλά όχι βαρετή και απλή, τότε το Retro της @Work είναι αυτό ακριβώς που θέλεις. Με αέρα μιας vintage αισθητικής, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και το όνομά του, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο και να τον ομορφύνει. Διαθέτει δύο μεγάλα και άνετα συρτάρια που μπορείς να αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Κερδίζεις αυτόματα έτσι έξτρα χώρο αποθήκευσης για τη γραφική σου ύλη και για ό,τι άλλο σου είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά σου. Το φινίρισμα βελανιδιάς προσδίδει ζεστασιά ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα έπιπλα, αν επιλέξεις να αποκτήσεις κάποια βιβλιοθήκη ή ίσως ένα ερμάριο.

@Work Line

Πέντε γραφεία για να στήσεις το ιδανικό work from home-5

Άκρως λειτουργικό, άκρως μοντέρνο. Το Line της @Work είναι το μίνιμαλ γραφείο που χρειάζεσαι. Διαθέτη πολύ μεγάλη επιφάνεια εργασίας στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις ό,τι κρίνεται απαραίτητο για την καθημερινή διεκπεραίωση της εργασίας σου. Ακριβώς επειδή δεν μπουκώνει με περιττές λειτουργίες ή πινελιές διακόσμησης, μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα σε οποιονδήποτε χώρο. Διαθέτει στιβαρή κατασκευή από μελαμίνη πάχους 25mm και μέταλλο σε λευκό χρώμα. Bonus: Φέρει ενσωματωμένο και διαχειριστή καλωδίων. Ξέχνα λοιπόν τα ανοργάνωτα καλώδια που κρέμονται από εδώ και από εκεί και το μόνο που προσφέρουν είναι να σπάνε την ομορφιά του χώρου σου. Έχε τα πάντα σε τάξη. Καθαρό γραφείο σημαίνει όρεξη για δουλειά.

Καλή εργασία από το σπίτι με το νέο σου γραφείο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT