Μοναδική βραδιά wine pairing στο Amber Cellar Bar & Restaurant σε συνεργασία με την Aiolos

Μοναδική βραδιά wine pairing στο Amber Cellar Bar & Restaurant σε συνεργασία με την Aiolos

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος MITSIS προσκαλεί στις 31 Μαΐου τους λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού σε μια μοναδική βραδιά wine pairing στο Amber Cellar Bar & Restaurant, στο ισόγειο του νέου αστικού ξενοδοχείου Mitsis N’U Piraeus Port, στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη (Executive Chef του Ομίλου MITSIS) και Στέλιου Μάκαρη (chef του Amber Cellar Bar & Restaurant) με την εταιρεία Aiolos, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά της.

Μοναδική βραδιά wine pairing στο Amber Cellar Bar & Restaurant σε συνεργασία με την Aiolos-1

Έχοντας στο επίκεντρο τόσο την ελληνική παράδοση όσο και την καινοτομία, oι chefs με την πρωτοποριακή τους προσέγγιση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα έχουν ετοιμάσει μια γευστική εμπειρία πέντε πιάτων, βασισμένων στην εποχικότητα και στον τοπικό χαρακτήρα των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης.
Τον πλούτο και την απλότητα των γεύσεων των πρώτων υλών, αναδεικνύουν οι μοναδικές ποικιλίες
Ελλήνων παραγωγών, όπως η Αρμύρα από το Κτήμα Σκούρα (Chardonnay, Μαλαγουζιά), το Κτήμα
Αργυρού Σαντορίνη (Ασύρτικο) καθώς και το μοναδικό Vinsanto First Release 2016, επίσης από το κτήμα
Αργυρού.
Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλέστε μας στο 214 409 1060 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://www.mitsis.com/el/hotels/nu-piraeus-port/restaurant/amber-cellar
Προσέλευση: 20.30-21.30
Tιμή: € 48,00 ανά άτομο
Διεύθυνση: Αριστείδου 16-20, 18531 Πειραιάς

Όμιλος MITSIS
Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 23 ξενοδοχεία και 13 κέντρα
Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT