«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Υψηλές επιδόσεις από την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics

«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Υψηλές επιδόσεις από την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics, με τίτλο «Μην ανοίγεις την πόρτα», γράφει ιστορία στο ελληνικό box office, καταγράφοντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που δημιουργήθηκε από digital content creators και κατάφερε να περάσει στη μεγάλη οθόνη.

Με την υποστήριξη της Digital Minds, αυτή η τολμηρή μετάβαση έγινε πραγματικότητα, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε περισσότερες από 155 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Ελλάδα και πλησιάζει το ορόσημο των 150.000 εισιτηρίων, μόλις στην 5η εβδομάδα προβολής της. Επιδόσεις που καταφέρνουν μόνο οι blockbuster παραγωγές στην εγχώρια κινηματογραφική αγορά.

Στο επίκεντρο αυτής της επιτυχίας βρίσκονται οι ταλαντούχοι Σάκης και Αλέκος Καρπάς (γνωστοί ως Unboxholics), που ανέλαβαν το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Δημιούργησαν ένα επιβλητικό ψυχολογικό θρίλερ που καθηλώνει το κοινό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο ίδιος ο Σάκης Καρπάς και η εντυπωσιακή Φωτεινή Λεβογιάννη αποδίδουν μοναδικά τους χαρακτήρες τους, ζωντανεύοντας μια σκοτεινή ιστορία γεμάτη αγωνία και ανατροπές.

Η ταινία αφηγείται μια σκοτεινή ιστορία, κρατώντας τους θεατές σε διαρκή ένταση και αγωνία. Το σενάριο είναι γεμάτο μυστήριο, καθιστώντας την ταινία μια από τις αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και σασπένς. Η εμπειρία σας περιμένει!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT