Το HIGGS σε συνεργασία με το Lazord Foundation αναζητά fellows

Το HIGGS σε συνεργασία με το Lazord Foundation αναζητά fellows

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για αποφοίτους πανεπιστημίου που επιθυμούν να εργαστούν σε Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το HIGGS, ο πρώτος και μεγαλύτερος κόμβος ενδυνάμωσης οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), ξεκίνησε τη νέα συνεργασία του με το Lazord Foundation με σκοπό την εργασιακή ενδυνάμωση νέων αποφοίτων πανεπιστημίων, προσφέροντας υπηρεσίες εκπαίδευσης και mentoring και απασχόλησής τους για ένα χρόνο σε ΟΚοιΠ και Κοινωνικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Απόφοιτοι πανεπιστημίου από το 2022 και μετά, που έχουν εμπειρία σε εθελοντική προσφορά και επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των ΟΚοιΠ και των κοινωνικών επιχειρήσεων, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι τις 7 Ιουλίου 2024. Μέσω του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν για έναν χρόνο σε μια ΟΚοιΠ, αποκτώντας πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να δικτυωθούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και να παρακολουθήσουν σεμινάρια από experts και συνεδρίες καθοδήγησης (mentoring sessions).

Ο Σωτήρης Πετρόπουλος, συνιδρυτής του HIGGS, αναφέρει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτήν τη συνεργασία. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους και να προάγουμε την εργασιακή τους ενδυνάμωση ώστε να έχουν όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν. Ταυτόχρονα, ενισχύονται και οι ΟΚοιΠ, καθώς έχουν την ευκαιρία να ενσωματώσουν ένα νέο άτομο με καινούργιες ιδέες στις δράσεις τους και να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά».

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 2114116300.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT