«Το πένθος μας αφορά όλους»

Νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για το πένθος από την Μέριμνα

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μέριμνα, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, προσκαλεί όλες/ους να εορτάσουν την ημέρα με τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία                        

«Το πένθος μας αφορά όλους» και να ανεβάσουν το νέο της σποτ

Η Μέριμνα με αφορμή την γιορτή του πατέρα παρουσιάζει το νέο της σποτ TO MHNYMA.

Το σποτ είναι κοινωνική προσφορά της βραβευμένης διαφημιστικής Soho Square Athens, σε παραγωγή Foss Productions σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου κύριο Θάνο Μήτσιο και  Executive Producer τον κύριο Μιχάλη Αλεξάκη. Το σποτ ξεδιπλώνει πώς μία έφηβη βιώνει την απώλεια του πατέρα της. Η Μέριμνα με αυτόν τον τρόπο θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ενώ η απώλεια δεν μπορεί να ξεπεραστεί, μπορεί να ενταχθεί στη ζωή μας.

Η απώλεια και η σοβαρή ασθένεια στη ζωή των παιδιών και εφήβων είναι οδυνηρά γεγονότα που επηρεάζουν βαθιά τη ζωή τους. Η Μέριμνα με τους εξειδικευμένους ψυχολόγους της βοηθά τα παιδιά να νιώσουν ανακούφιση, να μάθουν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αυτές τις εμπειρίες και να προσαρμοστούν στις όποιες προκλήσεις, προλαμβάνοντας δυσκολίες προσαρμογής.

Στη διάδοση του μηνύματος, συμμετέχουν αφιλοκερδώς προσωπικότητες από διάφορους τομείς, οι οποίοι την Κυριακή, τιμώντας την Γιορτή του Πατέρα, ανεβάζουν το σποτ στα social media τους και μεταδίδουν το μήνυμα της Μέριμνας.

Παράλληλα η Μέριμνα καλεί όποιον θέλει να ανεβάσει το σποτ στα δικά του social media και να στείλει αν θέλει την e-κάρτα αγάπης στον πατέρα της καρδιάς του ώστε να βοηθήσει ένα παιδί που έχει χάσει τον πατέρα του.

Η Πρόεδρος της Μέριμνας κυρία Δανάη Παπαδάτου, λέει ότι «μπορούμε να στηρίξουμε ένα παιδί που χάνει τον πατέρα του και να απαλύνουμε την οδύνη του, διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον που το κατανοεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Eυγενία Βαθάκου, ευχαριστεί όλους τους δημιουργούς του σποτ, όλους όσους συμβάλουν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης της Μέριμνας και όλους όσους στηρίζουν το έργο της Μέριμνας με κάθε τρόπο.

Αν θέλετε να διαδώσετε το μήνυμα ανεβάστε το βίντεο στα social media σας, θα το βρείτε την Κυριακή στο fb page και YouTube channel της Μέριμνας.

Αν επιλέξτε να στηρίξετε με δωρεά το έργο της Μέριμνας, στείλετε την #ecard αγάπης και βοηθήστε να πάρουν ψυχολογική στήριξη παιδιά και έφηβοι που πενθούν την απώλεια του πατέρα τους. 

Τρόπος συμμετοχής, μέχρι Δευτέρα 17 Ιουνίου:

  1. Μπες στο https://merimna.org.gr/giortitoupateraecard/
  2. Διάλεξε την κάρτα της προτίμησής σου
  3. Όρισε το ποσό της δωρεάς σου
  4. Συμπλήρωσε τα στοιχεία του παραλήπτη της κάρτας
  5. Γράψε την ευχή σου στον πατέρα της καρδιάς σου
  6. Με την ολοκλήρωση της δωρεάς σου, η ecard αγάπης θα αποσταλεί την ίδια στιγμή στο email που έχεις ζητήσει
  7. Ευχαριστήριο email και στην συνέχεια απόδειξη δωρεάς θα σταλεί στο δικό σου email

Στείλε την κάρτα στον πατέρα σου, τον φίλο σου που θα γίνει πατέρας, τον σαν πατέρα σου, στην μνήμη του πατέρα σου.

#Μεριμνα #Merimna #giortitoupatera #topenthosmasaforaolous

#mpampamouzeisgiapantastinkardiamou #kartaAgapis

#lifeafterloss #mentalhealthawareness #grief #griefsupport

www.merimna.org

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT