Marketing – Hunger Games: Μια μοναδική εκδήλωση μάρκετινγκ στην Αθήνα

Marketing – Hunger Games: Μια μοναδική εκδήλωση μάρκετινγκ στην Αθήνα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 σας προσκαλεί σε μία μοναδική εκδήλωση στην καρδιά της Αθήνας στις 27 Ιουνίου, αφιερωμένη στις συναρπαστικές εξελίξεις του μάρκετινγκ στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Εξερευνήστε μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο το μάρκετινγκ μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο, όπου η τεχνολογία και η καινοτομία έχουν τον πρώτο λόγο.

Σε ένα σκηνικό του μέλλοντος, όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα ρομπότ δεν είναι πλέον φαντασία αλλά πραγματικότητα, τέσσερις διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Πόσο χρήσιμο παραμένει το μάρκετινγκ όπως το γνωρίζουμε σήμερα; Ποια είναι η πορεία του καθώς εξελίσσεται παράλληλα με τις νέες τεχνολογίες;

Κάθε ομιλητής θα έχει 30 λεπτά στη διάθεσή του για να παρουσιάσει τις απόψεις του και να αναλύσει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το μάρκετινγκ στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι οι νέες στρατηγικές, τα εργαλεία και οι τεχνικές που διαμορφώνουν το μέλλον της επικοινωνίας με τον καταναλωτή.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων και να ακούσετε από κοντά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις και προβλέψεις των ειδικών. Ελάτε να εμπνευστείτε, να δικτυωθείτε και να συμμετάσχετε σε αυτόν τον συναρπαστικό διάλογο που αναδιαμορφώνει το μέλλον του μάρκετινγκ.

Κλείστε τη θέση σας σήμερα και γίνετε μέρος μιας πρωτοποριακής εκδήλωσης που υπόσχεται να σας προσφέρει γνώση και έμπνευση για να παραμείνετε μπροστά από τις εξελίξεις στον κόσμο του μάρκετινγκ και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

  • Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της Knowcrunch.com
  • Τάσος Βελιάδης, Partner/Chief Strategist της Socialab
  • Ιλιάδα Ευαγγελία Κοθρά, Green Digital Marketer, δημιουργός περιεχομένου, συγγραφέας και σύμβουλος επικοινωνίας
  • Νίκος Μπρούμας, Chief Creative Strategist της Relevance

Μετά τις παρουσιάσεις, η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα networking after wine party στο roof garden με θέα την Ακρόπολη.  Μια μοναδική ευκαιρία για τον εμπλουτισμό γνώσεων και την δικτύωση με κορυφαία στελέχη του μάρκετινγκ, του management και επιχειρηματίες.

Ημερομηνία: 27.06.2024

Χώρος: ΕΒΔΟΜΟΣ MULTI EVENT CITY LOFT

Ώρα 19.00

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην εκδήλωση, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας μέσω της ticketservices.com.εδώ: https://www.ticketservices.gr/event/marketing-hunger-games/

Μια ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση από το 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT