House of the Dragon

Οι Θρόνοι και οι Φωτιές επιστρέφουν αποκλειστικά στο Vodafone TV για τον δεύτερο κύκλο

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O δεύτερος πολυαναμενόμενος κύκλος του House of the Dragon” επέστρεψε αποκλειστικά στο Vodafone TV και ταξίδεψε τους θεατές από το πρώτο επεισόδιο σε έναν κόσμο που αυτή τη φορά βρίσκεται πιο κοντά στο χείλος ενός βίαιου εμφυλίου πολέμου στον πολυτάραχο κόσμο των Westeros, δίνοντας την υπόσχεση για μια εντελώς απρόβλεπτη σαιζόν.

Εμπνευσμένο από το βιβλίο του George R.R. Martin με τίτλο Fire & Blood“, στη δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” οι Westeros βρίσκονται στα πρόθυρα ενός πολέμου, με τους Πράσινους και τους Μαύρους να μάχονται με αρχηγούς αντίστοιχα τον Βασιλιά Αίγκον και τη Βασίλισσα Ραενίρα για μια δικαιότερη θέση στον Iron Throne. Όχι μόνο οι ήρωες, αλλά και το κοινό καλείται να επιλέξει στρατόπεδο καθώς το βασίλειο των Westeros διχάζεται όλο και περισσότερο.

Η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την κληρονομία του “Game of Thrones”, και υπόσχεται να κερδίσει τόσο παλιούς όσο και νέους θεατές της σειράς με την πλούσια αφήγησή του και τα εντυπωσιακά γυρίσματά του. Καθώς ο πόλεμος για τον Θρόνο φουντώνει, δράκοι και βασιλιάδες συναντιούνται αποκλειστικά στο Vodafone TV, με όλο το σύμπαν του «Game of Thrones», τον πρώτο κύκλο του «House of the Dragon» και με καινούργιο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου διαθέσιμο κάθε Δευτέρα.

Σχετικά με το Vodafone TV

To Vodafone TV συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, όντας «το σπίτι του ΗΒΟ στην Ελλάδα» και του καταλόγου του Disney+, των ταινιών της Warner σε Α’ Προβολή, αλλά και μοναδικών τίτλων της Viaplay σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, χαρίζοντας στιγμές σκανδιναβικού νουάρ. Επίσης περιλαμβάνει μία σειρά ελληνικών ντοκιμαντέρ σε ειδικά αφιέρωματα, το περιεχόμενο του ERTflix app, το Milky Way την πρώτη τηλεοπτική δουλειά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου καθώς και όλες τις ταινίες του υποψήφιου για Όσκαρ Γιώργου Λάνθιμου στο αποκλειστικό αφιέρωμα Lanthimos Anthology. Παράλληλα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή Vodafone TV, ή οποιαδήποτε συνδρομή Triple Play, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Vodafone TV: Vodafone TV | Vodafone.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT