Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!

Το καλοκαίρι έφτασε και οι εξορμήσεις στην παραλία θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι, έλα μαζί μας για να βρεις τα απαραίτητα!

3' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ημέρα στην παραλία φαντάζει για πολλούς ως την ιδανική απόδραση εν μέσω θέρους. Είτε για τους μικρούς είτε για τους μεγάλους, μια βόλτα στην παραλία για ένα δροσερό μπάνιο στη θάλασσα ή για ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο και στα βότσαλα, αποτελούν ίσως τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες ενός ευτυχισμένου καλοκαιριού.

Για τους γονείς αυτού του κόσμου όμως, ένα ταξίδι στην παραλία μπορεί να αποτελεί… Γολγοθά. Από το πρωινό ξύπνημα που πρέπει να κάνεις ώστε να μην «κάψει» το παιδί ο καυτός ήλιος μέχρι τα ταπεράκια με το φαγητό και όλα τα άλλα πιθανά συμπράγκαλα που θα κουβαλήσεις σαν άλλος Άτλας, η επίσκεψη στη θάλασσα μεταφράζεται ως μια ατέρμονη ταλαιπωρία.

Επειδή σε καταλαβαίνουμε, και ξέρουμε ότι πρέπει να κρατήσεις τα μικρά παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα απασχολημένα άρα και ευτυχισμένα, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με παιχνίδια παραλίας.

Gim Σανίδα Θαλάσσης Hot Wheels

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-1

Και ξεκινάμε τη λίστα από το πιο καλοκαιρινό αξεσουάρ παραλίας που θα χρειαστείς. Μια σανίδα κολύμβησης. Στην προκειμένη περίπτωση, σου προτείνουμε μια μεγέθους 45cm από την Gim, ιδανική για παιδιά από 3ετών και άνω. Θα την βρεις σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, ώστε το παιδί να επιλέξει μόνο του αυτή που του αρέσει. Εμείς εδώ στη λίστα μας, έχουμε συμπεριλάβει το σχέδιο hot wheels. Μην ξεχνάς πως οι σανίδες θαλάσσης, πέρα από εξαιρετικά βοηθήματα κολύμβησης είναι και τρομερές για παιχνίδι.

Κουβαδάκι με Ποτιστήρι Frozen II

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-2

Ένα από τα διαχρονικότερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών κατά την παραμονή τους στην παραλία είναι χωρίς αμφιβολία τα… κουβαδάκια. Εδώ οι κατασκευές τελειώνουν όταν μόνο στερεύει η φαντασία. Άσε τα παιδιά να γεμίσουν το κουβαδάκι με πέτρες, άμμο, βοτσαλάκια και γενικά με ό,τι άλλο βρουν στην παραλία. Μόνο έτσι θα χτίσουν τον ιδανικό τους κόσμο. Πρόσεξε φυσικά για τα σκουπίδια και αποτσίγαρα. Υπάρχουν ακόμα οι ανεγκέφαλοι εκείνοι που βρωμίζουν τις παραλίες.

Νεροπίστολο Καρχαρίας

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-3

Παιχνίδια στην παραλία χωρίς νεροπίστολο γίνεται; Προφανώς και όχι! Εδώ επιλέξαμε ένα φουσκωτό και άκρως ασφαλές νεροπίστολο για μικρούς και… μεγάλους. Έχει το σχήμα και το σχέδιο ενός καρχαρία ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει και την τρόμπα!

Hasbro Nerf Super Soaker Twister

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-4

Ακόμη μια επιλογή, αυτή τη φορά πιο κλασική σε σχέδιο και σχήμα για νεροπίστολο, είναι αυτή του Hasbro Nerf Super Soaker Twister. Τα παιδιά θα περάσουν μαζί του ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Εκτοξεύει στριφογυριστές ριπές νερού. Μια διπλή έλικα νερού θα κάνει μούσκεμα τους πάντες και θα προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου σε όλους. Ιδανικό για παιδιά από 6 ετών και άνω.

Ρακέτες παραλίας cars

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-5

Το όνομα και η εικόνα τα αποκαλύπτουν όλα! Αν και οι ρακέτες από αρκετούς θεωρούνται ένα εκνευριστικό παιχνίδι που ενοχλεί τους άλλους λουόμενους, η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως διασκεδαστικές. Όχι μόνο θα προσφέρουν μπόλικες στιγμές γέλιου στα παιδιά αλλά θα τα βοηθήσουν να εξασκήσουν και τις κινητικές του δεξιότητες και τα αντανακλαστικά τους.

Φρίσμπι Ψυχρά & ανάποδα

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-6

Εδώ και δεκαετίες, το φρίσμπι αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια με το οποίο μπορεί να παίξει ένα παιδί στην παραλία. Από την ανακάλυψή του τη μακρινή δεκαετία του 1940 έως και σήμερα, το φρίσμπι προσφέρει απίθανες ευκαιρίες για παιχνίδι και γέλια στη θάλασσα.

Μπάλα Μπιτς βόλεϊ

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-7

Τα παιχνίδια με μπάλα στην παραλία είναι αρκετά δημοφιλή σε μικρούς και μεγάλους. Το μυστικό εδώ είναι να έχεις μια καλή φουσκωτή μπάλα. Από εκεί και πέρα μπορείς να σκαρφιστείς ένα σωρό παιχνίδια για τα παιδιά σου. Από το κλασικό μπιτς βόλεϊ μέχρι ράγκμπι, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ακόμη και… ισορροπία πάνω στη μπάλα!

Γκρινιάρης φιδάκι

Παιχνίδια για την παραλία: Εδώ θα βρεις τα απαραίτητα!-8

Τα δυο πιο… αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια τώρα σ’ έναν πίνακα! Από τα πιο κλασικά και αστεία επιτραπέζια παιχνίδια για να φέρεις μαζί σου στην παραλία για τα παιδιά. Παίξτε οικογενειακά και ετοιμαστείτε για απίστευτα γέλια!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT