Ανακοίνωση της εταιρείας «ΕΡΓΑ – ΤΗ – ΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» και «ΕΡΓΑ – ΤΗ – ΚΑΤ Α.Ε.»

Ανακοίνωση της εταιρείας «ΕΡΓΑ – ΤΗ – ΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» και «ΕΡΓΑ – ΤΗ – ΚΑΤ Α.Ε.»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, 12 Ιουνίου του έτους 2024 σε γειτονικό αποθηκευτικό χώρο ακινήτου ιδιοκτησίας της Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ PAL»:

Πρωτίστως, οφείλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο προσωπικό μας, το οποίο αντιμετώπισε την αναπάντεχη κατάσταση με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τα Σώματα Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εθελοντές πυροσβέστες και τους χειριστές εναέριων μέσων, οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς υπό αντίξοες συνθήκες. Η κινητοποίηση του Δήμου και των κοινοτικών αρχών διαδραμάτισε επίσης καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της επιχείρησης κατάσβεσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στο προσωπικό, στους πελάτες μας, στους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας, προσφέροντας την αμέριστη και ειλικρινή συμπαράστασή τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σύνολο του προσωπικού μας, καθώς και οι επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο, είναι καλά στην υγεία τους. Η εκκένωση του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου πραγματοποιήθηκε άμεσα, τακτικά και αποτελεσματικά. Δυστυχώς όμως, λόγω της συνορεύουσας θέσης των δύο ακινήτων, η πυρκαγιά επεκτάθηκε ταχύτατα και στον περιβάλλοντα χώρο της Εταιρείας μας, προκλήθηκαν δε εκτεταμένες ζημιές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά της νότιας όψης του κτιρίου, με συνέπεια να είναι πλέον μη λειτουργική η συγκεκριμένη πτέρυγα.

Εν αναμονή των πορισμάτων των αρμόδιων αρχών, η Εταιρεία μας συνεχίζει τη λειτουργία της, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών της. Ωστόσο, οι φυσικές, υλικές και επιχειρησιακές συνέπειες του συμβάντος είναι αναπόφευκτες και θα απαιτηθεί χρόνος για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητας της Εταιρείας μας.

δια των πληρεξουσίων δικηγόρων «ΦΟΙΒΟΣ ΒΡΕΤΤΑΣ – ΣΑΛΩΜΗ ΚΑΛΚΙΝΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT