Η εταιρεία Πλουμής Σωτηρόπουλος γιόρτασε 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας

Η εταιρεία Πλουμής Σωτηρόπουλος γιόρτασε 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, η Πλουμής Σωτηρόπουλος, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα, γιόρτασε την εκατονταετή της επέτειο με μια επίσημη δεξίωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ορόσημο για την εταιρεία, συγκεντρώνοντας συνεργάτες, πελάτες και φίλους, που ήθελε να τιμήσει για την μακροχρόνια υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Το «ταξίδι» της εταιρείας ξεκίνησε το 1924, με τον Ιωάννη Σωτηρόπουλο να ιδρύει το πρώτο γραφείο στην οδό Σταδίου 24, στο Μέγαρο Εφεσίου, εστιάζοντας σε ακίνητα υψηλής ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία διατήρησε τη λειτουργία της και το 1957 μετακόμισε στο σημερινό της χώρο, ένα νεοκλασικό κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλλερ, στην οδό Πανεπιστημίου 6.

Η εταιρεία Πλουμής Σωτηρόπουλος γιόρτασε 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας-1
Ηλίας Μεταξάς & Σοφία Μεταξά

Από την ίδρυσή της το 1924, η Πλουμής Σωτηρόπουλος έχει εδραιώσει τη φήμη της ως κορυφαία κτηματομεσιτική εταιρεία, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πολυτελή ακίνητα, ενώ η συνεργασία της με τον διάσημο οίκο Christie’s, που ξεκίνησε το 2004, ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της υπό την καθοδήγηση της τρίτης γενιάς, με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα και την ακεραιότητα που τη χαρακτηρίζει εδώ και έναν αιώνα.

Η εταιρεία Πλουμής Σωτηρόπουλος γιόρτασε 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας-2

Η βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο ξεκίνησε με χαιρετισμό του κυρίου Γιάννη Πλουμή, επικεφαλής της εταιρείας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημασία της αιωνόβιας διαδρομής της Πλουμής Σωτηρόπουλος ως απόδειξη αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς όλων των γενεών που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας. Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της νέας (τέταρτης) γενιάς, κύριος Ηλίας και κυρία Σοφία Μεταξά, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της κληρονομιάς που άφησε ο ιδρυτής, Ιωάννης Σωτηρόπουλος, ενώ υπενθύμισαν ότι οι αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας και του ήθους παραμένουν οι θεμέλιοι λίθοι της εταιρείας και καθοδηγούν τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την ομάδα τους μέχρι σήμερα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική μουσική παράσταση από την Λυρική Σκηνή, όπου οι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό με τις φωνές τους. Η Πλουμής Σωτηρόπουλος συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των ακινήτων, παραμένοντας πιστή στις αξίες που την οδήγησαν στην επιτυχία. Με δέσμευση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και σεβασμό προς τους πελάτες της, η εταιρεία κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία, έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των επόμενων ετών.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία Πλουμής-Σωτηρόπουλος εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT