Convert Group: Γρήγορα αντανακλαστικά

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Convert Group δημιουργήθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο eCommerce Market Intelligence. Με τις καινοτόμες πλατφόρμες της, eRetail Audit (μέτρηση μεριδίων αγοράς στο online εμπόριο) και eRetail Content (αποθήκευση και έλεγχος του eCommerce περιεχομένου των προϊόντων που διακινούνται online), σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες data & analytics, έχει αναδειχθεί ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή και την ανάλυση δεδομένων του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου καταναλωτικών αγαθών και φαρμάκων.

Convert Group: Γρήγορα αντανακλαστικά-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Η εταιρεία επέδειξε θετικά αντανακλαστικά κατά την περίοδο της καραντίνας, παρέχοντας απεριόριστη δυνατότητα τηλεργασίας και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όλους, συνεχίζοντας online τα καθημερινά lunch catch-up meetings και ενισχύοντας τη συντροφικότητα με τη δημιουργία καναλιού με το όνομα wearetogether στο Slack, για την καταπολέμηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης.  

• Πιο συγκεκριμένα, δύο εργαζόμενοι κάθε μέρα μοιράζονταν video messages με την υπόλοιπη ομάδα, περιγράφοντας την ημέρα τους μέσα στην καραντίνα και τις νέες συνήθειές τους – κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από την καραντίνα, ενώ άλλοι μοιράστηκαν αγαπημένα τους φαγητά και συνταγές και προτάσεις για stay home activities.

• Επιπλέον, η εταιρεία παρείχε τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν Covid test σε όλους, με εξασφάλιση προνομιακής τιμής για τα μέλη των οικογενειών τους.  

• Η Convert Group αναγνωρίζει στους εργαζομένους το δικαίωμα να υποδείξουν θεματικές ενότητες επί των οποίων επιθυμούν να εκπαιδευτούν και παρέχονται πολλές ευκαιρίες κατάρτισης, είτε μέσω επιδότησης σπουδών είτε μέσω διά ζώσης ή online εκπαίδευσης.

• Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας Converters in Action στοχεύει στην κάλυψη αναγκών σωματείων και συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη και στη διεύρυνση των πρακτικών ανακύκλωσης.

Κάποιες από τις παροχές της

• Η εταιρεία προσφέρει ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση σε όλους τους εργαζομένους από την πρώτη ημέρα απασχόλησής τους, δώρα γάμου και γέννησης, καθώς και δωροεπιταγή από ταξιδιωτικό γραφείο για κάθε υπάλληλο που αποφοιτά από προπτυχιακό πρόγραμμα, δωρεάν φρούτα και snacks σε καθημερινή βάση, δωρεάν γεύμα κάθε Πέμπτη, δωρεάν μασάζ στο γραφείο κάθε 2 εβδομάδες.

• Η εταιρεία παρέχει σε όλους τους εργαζομένους ημέρες άδειας 20% πλέον των εκ του νόμου προβλεπόμενων. 

• Αξιοσημείωτες είναι και οι ευκαιρίες για εορτασμούς και ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος. Διοργανώνονται πάρτι κατά τις εορταστικές περιόδους όσο και επ’ ευκαιρία διαφόρων εταιρικών επιτευγμάτων, για τα γενέθλια συναδέλφων, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ στα γραφεία μπορεί κανείς να παίξει ηλεκτρονικά παιγνίδια σε κονσόλα στο meeting room μετά το πέρας του ωραρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT